Βόλος, 16 Νοεμβρίου 2014

Παρών με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του θα είναι στις σκυταλοδρομίες Βόλου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας της πόλης και θα επιδιώξει να πείσει τους Βολιώτες να συμμετέχουν μαζικά στον πρώτο μεγάλο αγώνα δρόμου που γίνεται μετά από χρόνια!
Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Υ Βόλου, Κώστας Κυριαζής είναι από τους πιο παλιούς Έλληνες δρομείς, έχοντας κάνει αναρίθμητα χιλιάδες χιλιόμετρα. “Εμείς πλέον τρέχουμε για την χαρά και την υγεία μας, όχι για το αποτέλεσμα ή την επίδοση. Γι’ αυτό ακριβώς και θα διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο τα Volos Street Relays. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα γίνει ένας τέτοιος αγώνας στην πόλη μας και δη στην παραλία, σε μια υπέροχη διαδρομή”, δήλωσε αρχικά ο κ. Κυριαζής.
Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος να φέρει κοντά στο δρομικό κίνημα και τον μαζικό αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες και φυσικά τα Volos Street Relays είναι η καλύτερη ευκαιρία για κάτι τέτοιο: “Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αριθμεί περίπου 200 μέλη. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε όλοι αν είναι δυνατόν στον αγώνα, αλλά και θα προτρέψουμε κι άλλον κόσμο, κι άλλους Βολιώτες να κατέβουν στην παραλία και να τρέξουν. Κάθε αγώνας δρόμου είναι για μας μια υπέροχη διαδικασία, πόσο μάλλον αυτός που θα γίνει στην πόλη μας. Είναι έτσι δομημένος ο αγώνας που γίνεται και οικογενειακός, αφορά όχι μόνο δρομείς, αλλά και απλούς ανθρώπους. Μπορεί να τρέξει ο πατέρας με τον γιο, μπορεί να τρέξει η μητέρα με την κόρη. Είναι μια ευκαιρία να αθληθούν μαζικά οι Βολιώτες και τους περιμένουμε όλους στην παραλία στις 2 Νοεμβρίου”.

Από το Γραφείο Τύπου & ΜΜΕ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.