Πότε: Σάββατο 15/11/2014

Ώρα: 11.00 π.μ.

Που: Πειραιάς, πλατεία Αλεξάνδρας(εκκίνηση & τερματισμός εκεί)

Γιατί: Γιατί ένας περιζήτητος εργένης (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) παντρεύεται και αποφάσισε την τελευταία ελεύθερη μέρα της ζωής του να την περάσει με τους φίλους του τρέχοντας.

Διαδρομή – πληροφορίες “αγώνα”: πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά και με κατεύθυνση προς Πασαλιμάνι από την ακτή που είναι τα καραβάκια θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί μέχρι την Πειραϊκή(τέλος Σχολής Δοκίμων), όπου θα κάνουμε αναστροφή και από την ίδια διαδρομή θα γυρίσουμε πάλι στην πλατεία Αλεξάνδρας. Η διαδρομή θα είναι περίπου 8χλμ. το πήγαινε – έλα. Δεν θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού, εξάλλου δεν έχει πολύ ζέστη εκείνες τις μέρες. Νερό θα υπάρχει στον τερματισμό. Ο “αγώνας” δεν θα είναι ανταγωνιστικός, αλλά σε μορφή προπόνησης και δεν θα κρατηθούν χρόνοι. Μετά τον “αγώνα” στον τερματισμό στην πλατεία Αλεξάνδρας, θα δοθεί πρωτότυπο bachelor μετάλλιο και θα κεραστείτε γλυκό από τον υποψήφιο προς κρέμασμα μιας και εκείνη την μέρα έχει και γενέθλια και θα επιθυμούσε να κόψετε όλοι μαζί την τούρτα γενεθλίων του. Η γραμματεία του αγώνα επί της πλατείας Αλεξάνδρας θα ανοίξει στις 10.00 π.μ. από όπου εκείνη την ώρα θα μπορείτε να προσέλθετε για να πάρετε τον αριθμό συμμετοχής σας. Προφανώς και δεν υπάρχει κάποιο κόστος συμμετοχής.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Για συμμετοχές στείλτε email στο pavlosgor@gmail.com όπου θα γράψετε μόνο το όνομά σας. Για πληροφορίες στο 6909389162/ 6936853165(Γορανίτης Παύλος).

Θα χαρώ να σας δω στην τελευταία ελεύθερη μέρα της ζωής μου, να τρέξουμε και να καλαμπουρίσουμε εεε και να μου δώσετε και καμμιά σφαλιάρα που παντρεύομαι!

Γορανίτης Παύλος

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.