Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 12/10/2014 ο 2ος ΦΙΛΟΚΤΗΤΕΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, στην Παύλιανη του νομού Φθιώτιδος. Οι συμμετοχές ήταν συνολικά 82 αθλητές-αθλήτριες (68 άνδρες και 14 γυναίκες).

Πρόκειται για έναν ορεινό αγώνα μήκους 14900m που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Ε.Ο.Σ Λαμίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παύλιανης. Η αφετηρία αλλά και ο τερματισμός ήταν η κεντρική πλατεία του γραφικού χωριού της Παύλιανης, το οποίο ανήκει στον ορεινό όγκο της Οίτης. Η διαδρομή του αγώνα ήταν μέτριας δυσκολίας και το μεγαλύτερο μέρος της κινούταν σε δασωμένα μονοπάτια, πάνω από γεφύρια, δίπλα σε ρυάκια αλλά και καταρράκτες.

Θετική εντύπωση προξένησαν οι κατασκευές μέσα στην καρδιά του δάσους, αυτοσχέδια γήπεδα ποδοσφαίρου και βόλεϊ, χώροι αναψυχής και ανάπαυσης! Ένα μοναδικό θέαμα που σπάνια μπορεί κανείς να αντικρύσει.

Η σηματοδότηση ήταν επαρκής, όπως επίσης και οι 3 τροφοδοσίες με νερό και ισοτονικό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η διοργάνωση ήταν άψογη και σε όλους τους αθλητές προσφέρθηκε μετάλλιο και αναμνηστικό μπλουζάκι. . Αγώνες σαν και αυτόν, μπορούν να φέρουν και άλλους αθλητές στον μαγευτικό κόσμο του βουνού.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Αλέξης Κοντοχρήστος (16ος -1:38:15)

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.