Έγινε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ΣΙΡΡΙΣ 22,7 χλμ, ένας ασφάλτινος αγώνας δρόμου, σε μία όμορφη διαδρομή προς τα βορεινά της πόλης των Σερρών.

Πήραν μέρος 94 αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και Σερραίοι από όλη την Ελλάδα που αγάπησαν αυτό τον αγώνα και μας τίμησαν και εφέτος .

Όλοι οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις σχετικά με τη διοργάνωση του αγώνα και σε ότι αφορά τη διαδρομή, αλλά και την φιλοξενία.

Υπήρχαν 5 σημεία τροφοδοσίας με νερά – ισοτονικά( 3 σημεία) – τζέλ – σφουγγάρια.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης τους περίμενε μακαρονάδα, κέικ, PowerAde, ακανέδες, μπανάνα, σάντουιτς και μασάζ αποκατάστασης από σπουδαστές/-τριες του ΙΕΚ Σερρών και σπουδάστριες από την ΕΠΑΣ.

Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση της ροής των αθλητών από εθελοντές ( Bike riders – Μαχητές (Ποδηλάτες) ) τους Ραδιοερασιτέχνες και την Τροχαία. Σε κάθε σταθμό βρίσκονταν και επιπλέον από ένα μέλος του Ε.Ε.Σ και φυσικά ο γιατρός που μας στηρίζει σε κάθε αγώνα ο καρδιολόγος Αλέξανδρος Γκαλάπης.

Είχαμε 6 γυναικείες συμμετοχές και μία εξ αυτών  ΛΕΤΟΝΗ , η οποία βρίσκεται στην πόλη μας, στο ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, με το πρόγραμμα ERASMUS+.

Ο αγώνας εντάχθηκε στα πλαίσια της εβδομάδας MOVE WEEK.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Σερραίους που συνέβαλαν, ώστε να πετύχει αυτός ο αγώνας, με την εθελοντική τους προσφορά.

Τους Σερραίους επιχειρηματίες για την ευγενική τους προσφορά.

Την Τροχαία Σερρών.

Τον Δήμο Σερρών.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μετοχίου.

Τους Ραδιοερασιτέχνες.

Την Αερολέσχη Σερρών.

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης των Σερρών και όλους αυτούς που αγκάλιασαν αυτόν τον αγώνα.

Ραντεβού και πάλι στις 4 Οκτωβρίου 2015.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Σερρών

 

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.