Tην Παρασκευή και το Σάββατο 26-27 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί ο 32ος Σπάρταθλος δρόμος,που διοργανώνει ο Διεθνής Σύνδεσμος ”Σπάρταθλον” από το 1984.Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα δρόμου,246 χλμ, από την Αθήνα έως τη Σπάρτη, στα βήματα του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη το 490 π.Χ

             Στον αγώνα θα λάβουν μέρος 364 δρομείς υπεραποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας θα τιμήσει με την παρουσία του και αυτόν τον ιστορικό υπεραγώνα με τη συμμετοχή δύο διακεκριμένων δρομέων του, που έχουν ξανασυμμετάσχει και διακριθεί σε παλαιότερους Σπάρταθλους δρόμους.Πρόκειται για τους:Κώνστα Λουκά,τερματίσαντα επιτυχώς 5 φορές στην ιστορική διαδρομή(2006-7-8-11-12)και Κοφίνη Κων/νο,Σπαρταθλητή το 2013.

               Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των αθλητών, στο δυναμισμό και την αγωνιστικότητά τους, εύχεται να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην τιτάνια υπερπροσπάθειά τους πραγματώνοντας ο καθένας τον προσωπικό του στόχο.

                                                                             Θήβα 18-9-2014

                                                                         Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ.Θ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.