2ος Αγώνας Δρόμου Πλατάνας 1.000 – 3.000 – 10.000μ.

Ελάτε να τρέξουμε!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 2ος Αγώνας Δρόμου Πλατάνας, που έγινε το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 στην Πλατάνα, στην Κύμης Ευβοίας!

Πάνω από 50 δρομείς έτρεξαν την απόσταση των 10,000μ. και συνολικά περί τους 100 δρομείς μαζί με τις διαδρομές των 3,000 και 1,000 μέτρων διέσχισαν την κατά γενική ομολογία όμορφη αγωνιστική διαδρομή, που με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης παρουσιάζεται σημαντικά βελτιωμένη.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 7:00μμ., με τους συμμετέχοντες να παίρνουν τη θέση τους στα 3 τμήματα, που είχαν διαμορφωθεί ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση, και μέσα σε λίγα λεπτά το χωριό της Πλατάνας είχε γεμίσει δρομείς, οι οποίοι σε μία υπέροχη, αν και λίγο ζεστή μέρα, έτρεξαν δίπλα στη φύση και τη θάλασσα.

Κατά μήκος της διαδρομής υπήρχε επαρκής σήμανση με τις χιλιομετρικές ενδείξεις της διοργάνωσης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Κύμης, διευθέτησε για μία ακόμα φορά με άψογο τρόπο τη φύλαξη της διαδρομής, ενώ υπήρχε και ιατρική παρουσία, από το Νοσοκομείο Κύμης με τη παροχή ασθενοφόρου και ιατρού και από τον γιατρό Γεώργιο Κουλούρη, οι οποίοι δεν χρειάστηκε ευτυχώς να συνδράμουν κάποιο δρομέα.

Oι μεγάλοι νικητές:

Στα 10 χλμ πρώτος (1ος) αναδείχθηκε ο Νίκος Σκούταρης του Α.Σ. ΣΑΠΠΑΖ με χρόνο 34’.35’’, στην 2η θέση ο Θωμάς Γιαννουσάς με χρόνο 38.19 και στην 3η θέση ο Φάνης Χαρκιολάκης του Α.Σ ΣΑΦΑΝΣ με χρόνο 39.38. Στις γυναίκες πρώτη (1η) και (9η) στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε η Ελένη Κουρκουλιώτη με χρόνο 45.05, δεύτερη (2η) και 24η αντίστοιχα στη γενική κατάταξη κατετάγη η Μαρία Σταμούλη του ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνος με χρόνο 52.30 και τρίτη (3η ) η Αποστόλου Κωνσταντίνα με χρόνο 53.53.

Στα 3 χλμ πρώτος στην κατηγορία ανδρών – αγοριών αναδείχθηκε ο Νίκος Παπαδονικολάκης του Γ.Α.Σ Ωρωπού και στις γυναίκες – κορίτσια πρώτη η Αλίνα Φλώρου Δημητριάδου του Α.Σ ‘’ΔΙΑΣ’’

Στα 1,000μ πρώτος από τα αγόρια ο Νικόλας Μπαλαράς και πρώτη από τα κορίτσια η Όλγα Τράκου του Γ.Α.Σ Άτλαντας Κύμης. Αξίζει να σημειώσουμε πως, με την παρουσία του μας τίμησε ο Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων κος Γεώργιος Διαμαντής, ο οποίος έτρεξε και ο ίδιος τη διαδρομή και στο τέλος βράβευσε και τους πρωτεύσαντες στην κατηγορία των 10χλμ.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της διοργάνωσης προς όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην περαιτέρω αναβάθμιση του αγώνα.

Τους ευγενικούς χορηγούς, που είναι πάντα το στήριγμά μας και αρωγοί στις προσπάθειές μας : ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ, SEPTEM ΜΠΥΡΑ, ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ, ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, Γ.Σ.Κ. ΚΥΜΗΣ, ROCK CLUB RIRIS, ‘’ΠΕΛΑΓΟΣ’’ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΙΚΗ ΕΠΕ.

Σημαντική για τη διοργάνωση ήταν και η στήριξη των διοργανωτών πολιτιστικών συλλόγων Πλατανιωτών ‘’ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ’’ και των απανταχού Οξυλιθιωτών ‘’Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’’. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί όλα τα μέλη των συλλόγων-μελών για τη συμμετοχή τους και φυσικά τους εθελοντές μας, που χωρίς την αμέριστη βοήθεια, το κέφι τους και τη διάθεση για προσφορά, πολύ λίγα πράγματα θα είχαν επιτευχθεί. Και του χρόνου!

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.