Ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οδηγό www.pocket-guide.gr διοργανώνουν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου διήμερο Πολιτιστικών και Αθλητικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα με δωρεάν συμμετοχή. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ποδηλατικούς αγώνες καθώς και αγώνες ατομικού και ομαδικού Τριάθλου.

Σάββατο, 27/09/2014

  1. Ποδηλατικός Αγώνας 35 χιλιομέτρων (καθαρά αγωνιστικά χιλιόμετρα 24 – το ελεύθερο δίνεται μετά από 11 χιλ.).
    Εκκίνηση: Αρχαία Επίδαυρος
    Τερματισμός
    :  Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
    Διαδρομή: Αρχαία Επίδαυρος, Νέα Επίδαυρος, Δήμαινα, Λυγουριό,  Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.
    Υψομετρικά: 396 μέτρων
    Εκκίνηση: 16:00
    Απονομή: Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
    ‘Έπαθλα: Στους τρεις πρώτους /τες της γενικής κατάταξης θα απονεμηθούν κύπελλα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Στο βάθρο ανεβαίνει η πρώτη εξάδα κάθε κατηγορίας.

  2. Ποδηλατικός Αγώνας 70 χιλιομέτρων (καθαρά αγωνιστικά χιλιόμετρα 59 – το ελεύθερο δίνεται μετά από 11 χιλ.).
    Εκκίνηση: Αρχαία Επίδαυρος
    Τερματισμός
    :  Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
    Διαδρομή:
    Αρχαία Επίδαυρος, Νέα Επίδαυρος, Δήμαινα, Λυγουριό, Αδάμι, Κολιάκι, Άνω Επίδαυρος, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.
    Υψομετρικά: 1,390 μέτρα
    Εκκίνηση: 16:00
    Απονομή: Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
    Έπαθλα: Στους τρεις πρώτους /τες της γενικής κατάταξης θα απονεμηθούν κύπελλα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Στο βάθρο ανεβαίνει η πρώτη εξάδα κάθε κατηγορίας.


Κυριακή, 28/09/2014

  1. Sprint DistanceTriathlon (800μ κολύμβησης, 30χλμ ποδηλασίας, 5χλμ τρεξίματος).
    Εκκίνηση/Τερματισμός: Αρχαία Επίδαυρος
    Διαδρομή: Αρχαία Επίδαυρος,  Λυγουριό, Αρχαία Επίδαυρος.
    Ποδηλατική Διαδρομή: Αρχαία Επίδαυρος, Λυγουριό, Αρχαία Επίδαυρος. Πρόκειται για κυκλική και σηματοδοτημένη ανά χλμ ποδηλατική διαδρομή, η οποία είναι επίπεδη στα 8 πρώτα χλμκαι ανηφορική στα υπόλοιπα 7χλμ, μέχρι το Λυγουριό. Η επιστροφή των 15 χλμ προς Αρχαία Επίδαυρο είναι κατηφορική.
    Λεπτομέρειες Ποδηλατικής Διαδρομής
    Υψομετρικά:
    396 μέτρων
    Εκκίνηση: 10:30 πμ
    Λεπτομέρειες Διαδρομής Τρεξίματος: Ο αγώνας τρεξίματος των 5χλμ. αφορά σε επίπεδη διαδρομή εντός της Αρχαίας Επιδαύρου.
    Έπαθλα: Στους τρεις πρώτους /τες της γενικής κατάταξης και της ηλικιακής κατηγορίας από 50 ετών και άνω, θα απονεμηθούν κύπελλα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Στο βάθρο ανεβαίνει η πρώτη εξάδα κάθε κατηγορίας.

  2. Αγώνες Τριάθλου για παιδιά(περιλαμβάνουν 150μ κολύμβησης, 2χιλ.ποδηλασίας, 500μ τρεξίματος).
    Διαδρομή:
    Αρχαία Επίδαυρος.
    Εκκίνηση: 13:00
    Έπαθλα: Στους τρεις πρώτους /τες της γενικής κατάταξης θα απονεμηθούν κύπελλα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά διπλώματα. Στο βάθρο ανεβαίνει η πρώτη εξάδα κάθε κατηγορίας.

Σημείωση: Οι αγωνιζόμενοι έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έναν από τους 2 ποδηλατικούς αγώνες (35 ή 70χλμ.) που διεξάγετε το Σάββατο 27/09, καθώς και στο τρίαθλο την επόμενη μέρα, Κυριακή 28/09.

Η δήλωση συμμετοχών γίνεται δωρεάν. Ωστόσο, συμμετέχοντες και μη, μπορούν να καταβάλουν προαιρετικά οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ (παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια). Στους παραπάνω αγώνες θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα ασφαλείας με την παρουσία ναυαγοσωστών (ΕΝΑΚ), τροχαίας και εθελοντών. Για τους συμμετέχοντες αθλητές, συνοδούς και τις οικογένειες τους θα υπάρξουν ειδικές τιμές διαμονής και εστίασης από τις τοπικές επιχειρήσεις. Όλο το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν επίσης, για τους αθλητές καθώς και όλους τους επισκέπτες, ένα πλήθος από events ( Red Bull music events, έκθεση και διαγωνισμός κλασσικών αυτοκινήτων, παραδοσιακή βραδιά, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, Beach party, κλπ). Ολοκληρωμένο το πρόγραμμα των events καθώς και οι προσφορές διαμονής και εστίασης θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα www.smartsolutions.gr.

Για αναλυτικές πληροφορίες και συμμετοχές, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.smartsolutions.gr και www.epidavros.gr, ή εναλλακτικά επικοινωνήστε στο info@smartsolutions.gr, ή στο 210-9830680. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεσθε και μέσα από την σελίδα μας στο facebook.

Για τυχόν τεχνικά αγωνιστικά θέματα, επικοινωνήστε με τους κύριους:
Αναστάσιο Σταθόπουλο: 6945536280
Αθανάσιο Κανελλόπουλο: 6972580488

Πληροφορίες Περιοχής (περιλαμβάνονται μόνο οι περιοχές από τις οποίες θα περάσουν οι περισσότεροι αθλητές): Αρχαία Επίδαυρος, Νέα Επίδαυρος, Δήμαινα, Λυγουριό, Αδάμι, Κολιάκι.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση της Διοργάνωσης μέσα στις επόμενες μέρες.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.