Το καλοκαίρι έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του και σηματοδοτεί τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά πάντα από το φθινόπωρο της προηγούμενης χρονιάς και ολοκληρώνεται με το τέλος της επόμενης Άνοιξης
Παραδοσιακά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) οι δρομικές αγωνιστικές συναντήσεις σταματούσαν με τον αγώνα Θυσίας του Διστόμου. Σήμερα όμως οι αγώνες συνεχίζονται και στη διάρκεια του καλοκαιριού. .
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Αθηνών η χρονιά που πέρασε από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014 ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και άφησε αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία του Συλλόγου μέσα στο Δρομικό χώρο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του σε Όλα τα Μέλη του και τους Φίλους Δρομείς που συμμετείχαν στους αγώνες που διοργάνωσε ο ΣΔΥΑ και στις διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έλαβε μέρος.
Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους τους Φορείς, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση των δράσεών του και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση (Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού και Καλλιθέας), τον Ο.Α.Σ.Α, την ΤΡΑΜ ΑΕ., το ΕΚΑΒ, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. του Πειραιά και της Τρίπολης Αρκαδίας, την υπηρεσία Εθελοντών Δασοπυρόσβεσης Γλυφάδας, και βέβαια τους εκατοντάδες εθελοντές που στήριξαν με την προσφορά και παρουσία τους το πολύτιμο έργο του ΣΔΥΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει και στους χορηγούς και συγκεκριμένα στην εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS η οποία τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά τους αγώνες του ΣΔΥΑ καθώς και τις εταιρείας ABBVIE, SONY, DOLE, ENERGIERS, THIRD WIND – GU, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ «ΒΙΚΟΣ», LUCOZADE, AIG, QUAKER.
Οι διοργανώσεις των δύο ιστορικών αγώνων του 37ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. και του 31ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και των 2 χλμ. που ο ΣΔΥ Αθηνών πραγματοποίησε με την συνεργασία και συνδιοργάνωση της εταιρείας All About Running ήταν εξαιρετικά επιτυχείς.
Οι διοργανώσεις των 2 αγώνων ‘ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2014’ που έγινε με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας και του 1ου Αγώνα Δρόμου ‘ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ’ που έγινε με την συνεργασία του Δήμου Ανατολικής Μάνης ήταν εξίσου επιτυχημένες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω είναι αρκετά αισιόδοξο για την πορεία του Συλλόγου μέσα στο δρομικό χώρο, παρά τις δυσκολίες που καθημερινά παρουσιάζονται σε όλους.
Ο απολογισμός της φετινής περιόδου, ο οποίος εκτός από τις παραπάνω διοργανώσεις περιλαμβάνει δράσεις όπως εκδρομές για συμμετοχή σε αγώνες άλλων διοργανωτών, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και τις 2 ετήσιες Αιμοληψίες των Φίλων Αιμοδοτών προς την Τράπεζα Αίματος του ΣΔΥ Αθηνών, αυξάνει το αίσθημα της ευθύνης που το Διοικητικό Συμβούλιο έχει απέναντι στα Μέλη του και όλους τους Δρομείς και διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλλει προσπάθειες στο μέλλον για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία του ΣΔΥ Αθηνών θα παραμείνουν κλειστά από Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και θα ανοίξουν την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014.
Οι εγγραφές για τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Αυγούστου. (υπάρχουν διαθέσιμες μερικές θέσεις και στους 3 αγώνες.)
Οι ήδη προγραμματισμένες δράσεις μας (μέχρι τώρα) για την ερχόμενη περίοδο είναι:
–       Ο ΣΔΥΑ θα έχει παρουσία στην Marathon Expo του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 6,7,8 Νοεμβρίου 2014.
–       32ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ και 2χλμ για παιδιά Κυριακή 23-11-2014
–       Ετήσια Γενική Συνέλευση Συλλόγου Δευτέρα 1-12- 2014
–       38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20χλμ και 2χλμ για παιδιά Κυριακή 8-3-2015
–       Θεοδωράκεια 2015 Κυριακή 10-5-2015
Οι εκδρομές μας για το προσεχές διάστημα είναι οι εξής:
–       Βρεττάκεια 2014 Σάββατο 2-8-2014 (ημερήσια)
–       8ος Ανδάνειος Δρόμος Πολιτισμού (ημερήσια, ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς)
–       8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, 21 Σεπτεμβρίου 2014(διήμερη)
–       2ος Αγώνας Δρόμου «Χαρίλαος Βασιλάκος», 28 Σεπτεμβρίου 2014 (διήμερη)
–       Spetses mini marathon 2014 και παράλληλοι αγώνες Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 (διήμερη)
Παρακαλούμε για τον προγραμματισμό των εκδρομών να έχουμε όσο το δυνατόν
την έγκαιρη συμμετοχή σας.
Με την εκτίμηση και τις Ευχές μας για ένα Δροσερό και Χαρούμενο Καλοκαίρι
Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Η Πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Μπερτσάτου                Σπυριδούλα Μπούκα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.