Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ».

Οι συμμετέχοντες ξεκινώντας από το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου (σημείο αφετηρίας) διένυσαν απόσταση 8 χλμ. και τερμάτισαν επιστρέφοντας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου (σημείο τερματισμού). Συμμετείχαν εκατόν ενενήντα τρεις (193) δρομείς, εκ των οποίων τερμάτισαν ευδόκιμα οι εκατόν εβδομήντα ένας (171).

Στον αγώνα συμμετείχαν μέλη από τις Τοπικές Διοικήσεις Ακαρνανίας, Αιτωλίας, Αχαΐας, Ιωαννίνων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μέλη από τους Σύλλογους Δρομέων Υγείας (Σ.Δ.Υ.) Αγρινίου, Αιτωλικού, Ιωαννίνων, τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.), τους Ορειβάτες Αγρινίου, τον Τίτορμο Ταεκβοντο, τον Χαρ.Τρικούπη Μεσολογγίου, το Λεπάντο Ναυπάκτου, τον Άρη Μαλεσιάδας, μαθητές από Λύκεια, Γυμνάσια και Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου καθώς και ανεξάρτητοι πολίτες.

Σε όλους τους δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Οι τρείς πρώτοι ανά γενική κατηγορία (ανδρών και γυναικών) βραβεύτηκαν με κύπελλα από τους παρευρισκόμενους επισήμους. Ομοίως βραβεύτηκαν (σε ειδική κατηγορία) ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα αστυνομικός.

Η φετινή διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» ήταν η τέταρτη κατά σειρά και η συμμετοχή αθλητών και ατόμων διαφόρων ηλικιών από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, καθιστά πλέον τον αγώνα, θεσμό για την περιοχή μας.

Σε κάθε μας εκδήλωση, πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η σύναψη ισχυρών δεσμών με την ευρύτερη κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, η σύσφιξη των σχέσεων των αστυνομικών της ευρύτερης Δυτικής Ελλάδας καθώς επίσης η προβολή του κοινωνικού προσώπου της Αστυνομίας στον Αιτωλοακαρνάνα πολίτη.

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ
1ος ΤΟΥΣΕ Κων/νος ΑΝΕΞ.ΑΓΡΙΝ 1990 29.02΄΄
2ος ΠΙΣΣΑΣ Γκαμπριέλ Γ.Ε. ΑΓΡΙΝ. 1995 29.31΄΄
3ος ΤΑΛΙΑΜΠΕΣ Νικόλαος LEPANTO Ναυπάκτου 1973 29.52΄΄


ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ
1ος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Νίκη ΣΔΥ ΑΓΡΙΝ. 1982 34.45’’
2ος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Βασιλική ΑΝΕΞ.ΝΕΑΠΟΛΗ 2001 40.07’’
3ος ΖΩΝΑΡΑ Άννα ΣΔΥ ΑΓΡΙΝ. 1971 41.21’’


ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Α) ΠΡΩΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (Εν ενεργεία εκτός γενικής κατάταξης)

ΝΑΤΣΙΑΣ Ηλίας 30.15’’ ΑΣΤΥΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Β) ΠΡΩΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ(Εν ενεργεία εκτός γενικής κατάταξης)

ΖΗΚΟΥ Αφροδίτη, 40.38’’ ΑΣΤΥΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι: Ταλιαμπές Νίκος (3ος γενικής κατάταξης), Σταμπέλος Γιάννης, Μέτσης Γιάννης, Μέτσης Βασίλης, Πασχάλης Γιώργος, Δημητρόπουλος Μιχάλης, Τούντας Θωμάς, Παπαχρήστος Σπύρος.

Οφείλουμε για μία ακόμη φορά, να συγχαρούμε όσους συμμετείχαν στον αγώνα και να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωσή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.