ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΑΣ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ  και  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Λήξη Εγγραφών: Πέμπτη 10 Απριλίου 2014
 
Σας παρακαλούμε ενημερώστε τα μέλη σας για τη δυνατότητα που έχουν να εγγραφούν Ομαδικά μέσω του Συλλόγου σας και να επωφεληθούν έτσι των πολύ καλών τιμών που ισχύουν για το σύνολο των Αγώνων.
(συνημμένα αρχείο ecxel για Ομαδικές Εγγραφές)
Αγώνες:
1. Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου 
2. Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (2 δρομείς)
3. Τέταρτο (¼) Μαραθώνιος Αγώνας Δρόμου
4. Αγώνας Διασκέδασης (Fun Run)
5. Δυναμικό Βάδισμα, αφιερωμένο στην πρόληψη και την καταπολέμηση του διαβήτη και της παχυσαρκίας
6. Chiquita  Αγώνας Νεότητας
7. Chiquita  Αγώνας Μικρών Παιδιών
8. Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Συλλόγου «ΑΛΜΑ»
9. Αγώνας των ίδιων των παιδιών με νοητική υστέρηση και αυτισμό του Συλλόγου «ΑΛΜΑ»Κόστος συμμετοχής:
(αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο μενού Αγώνες – το Υπομενού του κάθε  Αγώνα και Περιγραφή)
Ομαδική ή Οικογενειακή συμμετοχή: Ημιμαραθώνιος, Σκυταλοδρομία και Τέταρτο (1/4) Μαραθώνιος 8 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Για την εγγραφή σας ως Αρχηγού της Ομάδας και την αποστολή σε σας της κατάστασης Ομαδικής Εγγραφής πατήστε τώρα  “εδώ”.
Παρέχεται Έκπτωση 50% στο εκάστοτε αντίτιμο συμμετοχής που ισχύει κατά την ημερομηνία εγγραφής, σε όσους έχουν τερματίσει και τους 4 προηγούμενους Ημιμαραθώνιους ή τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου με ελάχιστο 6 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α)
Δωρεάν εγγραφή θα ισχύσει για αθλητές με προβλήματα ακοής, όρασης, ακρωτηριασμένους και παραπληγικούς, εφ΄ όσον κάνουν την εγγραφή τους μέχρι την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014.
Αγώνας Διασκέδασης (Fun Run):  6 ευρώ χωρίς χρονομέτρηση και 8 ευρώ με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).
Δυναμικό Βάδισμα: 6 ευρώ  (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Chiquita Αγώνας Νεότητας: προσφέρετε Δωρεάν
Chiquita Αγώνας Μικρών Παιδιών: προσφέρεται Δωρεάν
Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς: συνιστάται από 5 ευρώ και πάνω. Το κόστος συμμετοχή σας αποτελεί και την συνεισφορά προς τον Σύλλογο «ΑΛΜΑ», για παιδιά με νοητική υστέρηση και αυτισμό και κατατίθεται απευθείας στο λογαριασμό του Συλλόγου.

(συνημμένα αρχείο ecxel για Ομαδικές Εγγραφές)

Ομάδα Εξυπηρέτησης Συμμετοχών Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου  Αθήνας & Παράλληλων Αγώνωντηλ. επικοινωνίας:  6985906757 (Cosmote) –  69498501046949850104 (Vodafone) – 69332263286933226328 (Wind)

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.