Αξιότιμοι Κύριοι,

Πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής του 7ου Ημιμαραθωνίου “Θανάσης Σταμόπουλος” στις 16/03/2014 και θα θέλαμε ακόμη μια φορά να σας προσκαλέσουμε, με τη συμμετοχή σας στον αγώνα των 21,1χλμ (η στον αγώνα δρόμου 1.000μ. για παιδιά ηλικίας 9-14 ετών), να αναδείξετε και εσείς την αξία του μαζικού αθλητισμού.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο ότι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές των δρομέων του αγώνα θα προσφερθούν στους «Γιατρούς χωρίς σύνορα».

Η προσωπική πρόκληση του αγώνα των 21,1χλμ ή των 6χλμ μπορεί να συνδυαστεί για τους δρομείς, που θα επισκεφτούνε την περιοχή και με μία επίσκεψη των ιερών βράχων των Μετεώρων, αλλά και της πόλης των Τρικάλων, όπου την προηγούμενη μέρα του αγώνα στο χώρο της παράδοσης των αριθμών, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, θα λειτουργήσει και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από διάφορες εταιρίες και επιχειρήσεις σχετιζόμενες με τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την υγεία.

Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαξωγή του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www. stamhalfmarathon.org, ενώ για την έγκαιρη κράτηση της διαμονής σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας www.divanitrikala.gr η τηλεφωνήστε στο 24310 27286.

Τα ειδικά πακέτα που έχουμε σχεδιάσει για τους δρομείς περιλαμβάνουν την παραχώρηση των δωματίων για τις ανάγκες των αθλητών έως το πέρας του αγώνα και μέχρι τις 18:00 χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

 Με εκτίμηση

——————————————————————————————————-

Hotel Divani Trikala

13 Dionissiou Street

42100, Trikala

Greece

 

Tel: +30 24310 26915-16

Fax: +30 24310 20519

Official Website: www.divanitrikala.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.