Ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 4 Μαΐου 2014, μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο δρομικό φεστιβάλ στους δρόμους της Αθήνας και μια αληθινή γιορτή της πόλης, ενώ αποτελεί και την ιδανική ευκαιρία των δρομέων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το Νοέμβριο.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ!

Προσκαλούμε όλους τους δρομείς να υποβάλλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr) ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Αγώνα. Τα όρια συμμετοχής είναι συγκεκριμένα και οι εγγραφές θα κλείσουν άμεσα μετά τη συμπλήρωσή τους. Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα συμμετάσχουν 6.000 δρομείς, ενώ στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 9.000 δρομέων και 3.000 δρομέων στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND.
Η ανταπόκριση των δρομέων το 2013 ήταν εντυπωσιακή. Φετινή φιλοδοξία όλων είναι ο αγώνας της 4ης Μαΐου να «αγκαλιαστεί» από ακόμη περισσότερους πολίτες, δρομείς και θεατές και να αποτελέσει μια μοναδική γιορτή της πόλης μας! Στις 4 Μαΐου σας περιμένουμε όλους στη Γραμμή Εκκίνησης όποιου αγώνα δρόμου διαλέξετε!

Athens Half Marathon Website

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.