Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως και τα Αναπληρωματικά μέλη, σε  Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την αναπλήρωση της Θέσεως του προέδρου Καραχάλια Δημητρίου, κατόπιν της έγγραφης αίτησης παραιτήσεως του.

 Σε περίπτωση Αδυναμίας ή Μη επιθυμίας κάποιου μέλους για την αναπλήρωση της θέσεως έως το τέλος του 2015 και λήξης της θητείας του νυν Διοικητικού Συμβουλίου, τότε θα οδηγηθούμε σε πρόωρες Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας Διοικητικής Αρχής από την βάση του Συλλόγου και φυσικά τηρώντας κάθε νόμιμη διαδικασία.

Έπειτα από το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο στις 28/Δεκεμβρίου/2013 ημέρα Σάββατο στο ‘’hotel – Nafs‘’ και ώρα 18:00 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση αποφασίσθει για τις 26 / Ιανουαρίου / 2014  ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην Δημοτική αίθουσα συνεδριάσεων του ‘’ΞΕΝΙΑ’’.

Θέματα συνελεύσεως

  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2013
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2013
  • ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ  10 ευρώ για το έτος 2014
  • ΕΚΘΕΣΗ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  2014
  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ή  ΑΛΛΑ  ΘΕΜΑΤΑ  ΠΡΟΣ  ΣΥΖΥΤΗΣΗ      (να υποβληθούνε με e-mail  ή γραπτώς ολοκληρωμένα έως  τις 19/Ιανουαρίου/2014 ημέρα προ συμβουλίου ενόψει της Συνελεύσεως)

 Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου ‘’lepanto’’

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.