Με την μεγαλύτερη από όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα, διοργανώθηκε σήμερα 7/12/2013 ο 8ος ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΜΕΓΑΡΑ. Η απόσταση 61 χλμ. Η απόσταση ήταν μικρότερη από τις προηγούμενες διοργανώσεις λόγω:

  1. Των έργων που διεξάγονται στο τμήμα της Παλ. Εθν. Οδού Αθηνών Κορίνθου: ΝΕΡΑΚΙ-Έξοδος Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ.
  2. Λόγω της εκπεφρασμένης αδυναμίας της αστυνομίας Κορίνθου, να διεκπεραιώσει το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής εντός των Αγ. Θεοδώρων, με την εμπλοκή της σε μέτρα τάξης στην Αθήνα, την ίδια ημέρα με τον αγώνα μας.

Οι 188 δρομείς που δήλωσαν και οι 139 που συμμετείχαν σε μια θαυμάσια ημέρα, έτρεξαν τα 61 χλμ και απόλαυσαν, την παραδοσιακή φιλοξενία της οργάνωσης από τον ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, τους εθελοντές και τους ανθρώπους που πάσχισαν να φέρουν σε αίσιο τέλος, την δύσκολη φετινή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Μεγαρέων και τους κ.κ. Κλεάνθη Βαρελά και Γιώργο Σακελαρίου, για την άψογη συνεργασία. Την διεύθυνση του Εθνικού Σταδίου Μεγαρέων Ολυμπιονικών για την άψογη φιλοξενία στον τερματισμό. Την διεύθυνση αστυνομίας Μεγάρων και Ελευσίνας, για την βοήθεια και την συνεργασία  που συνετέλεσε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του αγώνα

  1. Την εταιρεία DOLE Α.Ε. και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Στάθη Πισλή.
  2. Την εταιρεία Third wind ΕΠΕ για τα gel της GU που μας διέθεσε.
  3. Τους αδελφούς Μπάμπη και Μάνθο Γιαννούλα για τα νερά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, που στάθηκαν στους σταθμούς ανεφοδιασμού, τους πολύτιμους δείκτες-κριτές, που βοήθησαν όσο κανένας για την ασφαλή και καθ όλα τυπική και σύμφωνα με τους κανονισμούς διεξαγωγή του αγώνα και σίγουρα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πάνω από όλα ευχαριστούμε τους 139 συμμετέχοντες που έδωσαν τον τίμιο αγώνα τους, με όλες τους τις δυνάμεις και τίμησαν με την παρουσία τους, το δικό μας κάλεσμα στον δικό μας αγώνα.

Ραντεβού λοιπόν στις επόμενες διοργανώσεις μας που είναι:

  1. 15ος Λαϊκός αγώνας δρόμου 10 χλμ και 2 χλμ στο Δαφνί στις 12/1/2013.
  2. Αγώνες 100 χλμ και 50 χλμ στον δρόμο ΨΑΘΑ-ΑΠΕΠΟΧΩΡΙ.

Ο 9ος Σαρωνικός αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί το 2015 (αρχές Δεκεμβρίου). Τον Δεκέμβριο του 2014 θα διεξαχθεί ο αγώνας 6 & 12 ωρών εντός σταδίου.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Καλές γιορτές σε όλους και όλες και πάντα επιτυχίες και Υγιείς τερματισμούς.

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.