Σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνήλθαν τα μέλη αυτού στα γραφεία του Συλλόγου ΕΥΚΛΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις σε θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Παρόντες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ήταν οι:
Γούλας Νικόλαος
Διαμαντής Γεώργιος
Λιαπής Κων/νος
Διακουμάκος Παύλος
Λαζαρίδης Κυριάκος
Καράμπελας Ιωάννης

Αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, για την εγκυρότητα της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης  και διάβασε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

  1. Λειτουργία Δ.Σ.
  2. Συνεργασία με μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
  3. Απόδοση χρημάτων σε ιδρύματα από το μαραθώνιο Θεσσαλονίκης
  4. Γενική Συνέλευση
  5. Οικονομικά – Διεθνείς υποχρεώσεις
  6. Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.
  7. Καλεντάρι σε συνεργασία με ΣΕΓΑΣ και πλαίσιο αρχών. Ορισμός από τον ΣΕΓΑΣ της ημερομηνίας διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου Αθήνας
  8. Διάφορα.

Αποφασίστηκε:

  1. Προσδιορίστηκαν τα διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα του ΔΣ
  2. Το θέμα παραπέμφθηκε σε επόμενη συνεδρίαση αφού πρώτα προσκομιστούν όλα τα στοιχεία και η συγκεκριμένη πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής του μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
  3. Για τη απόδοση των χρημάτων του μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αποφασίστηκε ομόφωνα::
    α) Η επιταγή να παραδοθεί στο Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ», σε λιτή τελετή στη Λάρισα, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
    β) Η επιταγή να παραδοθεί στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας, σε λιτή τελετή, από τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΠΣ Δρομέων Κέρκυρας «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ».
  4. Η ετησία τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε ομόφωνα να οριστεί για το Σάββατο 21/12/2013 στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού.
  5. Αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει εκ νέου υπενθύμιση σε όσους Συλλόγους δεν έχουν τηρήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
  1. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ., για την προγραμματισμένη συνάντησή του την ίδια ημέρα με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό. Αποφασίστηκε ομόφωνα  αναμονή της απάντησης του κ. υφυπουργού, πριν από κάθε άλλη ενέργεια. Σε καμμία περίπτωση πάντως να μην χαθούν οι προθεσμίες.
  1. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη,  ότι μέχρι εκείνης της στιγμής, δεν υπήρχε από τον ΣΕΓΑΣ καμία ενημέρωση για τη σύσταση και λειτουργία της κοινής επιτροπής και ουσιαστικά η επιτροπή δεν λειτουργεί.
    Έγινε επί πλέον, ενημέρωση,  ότι ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να ορίσει για το 2014 διαφορετική ημερομηνία διεξαγωγής  του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και συγκεκριμένα για την 4/5/2014, ημερομηνία διεξαγωγής και του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας.
    Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ γνωστοποίησε εγκαίρως και εγγράφως στον ΣΕΓΑΣ, πως ήδη υπάρχει στο καλεντάρι αυτός ο αγώνας  και πως είναι ένας από τους τρεις αρχικούς αγώνες, που έχουν καταχωρηθεί, τόσο στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους» FISpT, όσο και της Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους» UESpT.
    Και στις δυο Διεθνείς Ομοσπονδίες,  η ΕΟΣΛΜΑ-Υ είναι τακτικό μέλος.
    Στην έγγραφη απάντησή του ο ΣΕΓΑΣ, θεωρεί πως ο δικός του αγώνας είναι ο μοναδικός Ημιμαραθώνιος που διοργανώνεται στην Αθήνα και μας πληροφόρησε πως οριστικοποίησε την ημερομηνία για 4/5/2014.
    Παράλληλα, όπως προκύπτει, απαιτεί Πανελλαδικά όλοι οι υπόλοιποι Διοργανωτές να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.
    Το σώμα, μη έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας στην ημερομηνία που είχε εγκαίρως ανακοινωθεί και που είναι ήδη καταχωρημένη στα Διεθνή καλεντάρια.
  2. Αποφασίστηκε ομόφωνα, σε ικανοποίηση σχετικού αιτήματος, να τεθεί υπό την Αιγίδα της ο 1ος Ημιμαραθώνιος ΕΥΡΩΤΑ που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας στις 16/2/2014.
  3. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε το σώμα για την πρόταση του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για τη διεξαγωγή νέου Υπερμαραθώνιου. Η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία θα εισαχτεί με νέα συγκεκριμένη παρουσίαση και πρόταση.

Επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, ορίστηκε για την 23/11/2013 στα γραφεία του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ώρα 17:00.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης.

Σε πιστοποίηση των ανωτέρω, συντάχθηκαν τα πρακτικά αυτά και υπογράφονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.

                                                Ακριβές αντίγραφο
9/10/2013

                    __________                                          ____________

Ν. Γούλας                                           Γ. Διαμαντής
Πρόεδρος Δ.Σ.                                     Γεν. Γραμματέας

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.