Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το 1ο Τρίαθλο Αντιρρίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11π.μ στο Αντίρριο. Ο αγωνας περιλαμβάνει 400μ κολύμπι στην Πλάζ Αντιρρίου και εν συνεχεία ποδηλασία 4χλμ καθώς και τρέξιμο 4χλμ σε μια μαγευτική τοποθεσία στην παράκτια ζώνη Αντιρρίου Μακύνειας.
Οι διοργανωτές σύλλογοι  Φαέθων Αντιρρίου,Ατρόμητος Αντιρρίου, Αριστοτέλης και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αντιρρίου με τεράστια εθελοντική συμβολή αναμένουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να είναι άψογοι διοργανωτες σε μια άρτια διοργάνωση που πρώτη φορά γίνεται στην περιοχή συνδυάζοντας τρία μοναδικά σε συγκινήσεις αθλήματα. Θερμή παράκληση των διοργανωτών είναι η έγκαιρη δήλωση συμμετοχών μέχρι τις 28.8 προκειμένου να γίνουν όλα εντός χρονοδιαγράμματος και παροχών προς τους αθλητές και αθλήτριες. Την Κυριακή 25.8 και ώρα 12π.μ θα πραγματοποιηθεί test event του αγώνα με κλειστή συμμετοχή 20 ατόμων κατόπιν συνεννόησης. Δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα 6977432315 και 6978755003.
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον συντοπίτη μας καταξιωμένο μαραθωνοδρόμο Δημήτρη Καραχάλια για τις πολύτιμες οργανωτικές οδηγίες και εν γένει στήριξη του πρώτου Τριάθλου Αντιρρίου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.