Δελτίο τύπου Διοργάνωσης

Μενδενίτσα 10 Αυγούστου 2013

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 7η συνεχή χρονιά ο λαϊκός αγώνας δρόμου διάσχιση του Καλλίδρομου 13,6 χλμ στην ιστορική Μενδενίτσα Φθιώτιδας και ο αντίστοιχος αγώνας γύρος της Μενδενίτσας 1,7 χλμ για παιδιά και αρχάριους δρομείς.

Στον μεγάλο αγώνα συμμετείχαν 146 δρομείς που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών και στον γύρο του χωριού 44 νέοι δρομείς.

 Στον αγώνα των 13.700 μέτρων, νικητής ήταν ο μικρότερος σε ηλικία που έχει κερδίσει τον αγώνα, ο 20χρονος Άλκης Καφώρος του ΓΑΣ Ιλισσός. Δεύτερος ήταν ο Φινάουτ Σταν και στη τρίτη θέση μαζί ο Βλάσης Καραβασίλης με τον Ανδρέα Μπέσσα. Νικήτρια γυναίκα τερμάτισε η Μάγδα Γαζέα όπως και στον αγώνα της πρώτης χρονιάς που μετείχε, έχοντας το ρεκόρ διαδρομής γυναικών από το 2007. Δεύτερη η Βηθλεέμ Σαπίου και τρίτη η Ζωή Ανδρικοπούλου. Στον αγώνα μετείχε και ο Τάσος Σταθόπουλος, τρεις μόλις βδομάδες μετά το Ultraman Τriathlon που ολοκλήρωσε με 10χιλιόμετρα κολύμπι, 420 ποδηλασία, και 84 τρέξιμο.

Στον αγώνα των 1700 μέτρων για παιδιά, νικητές τερμάτισαν ο Βασίλης Χήρας και η Μαριάνα Τσάπαλη.

   Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του 18χρονου Μενδενιτσιώτη αθλητή Κίμωνα Κοκολόγου που έφυγε πρόωρα από την ζωή αλλά και στους δοκιμαζόμενους από τους σεισμούς κατοίκους του χωριού και της γύρω περιοχής που επί τέσσερεις μέρες υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στις περιουσίες τους από την μανία του εγκέλαδου.    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα τους:

Πρόεδρο της κοινότητας Μενδενίτσας Γεώργιο Αντερριώτη

Πρόεδρο δημ. συμβουλίου Στυλίδας Δημήτριο Βέττα

Επίσης τον Ευστάθιο Πισλή για την χορηγία της dolea.e.

Τους Δημήτριο Χαλδούπη, Αριστοτέλη Αλεξίου, Νικόλαο Κατσαμπά, Σπυρίδωνα Λέντα, Αριστείδη μανιά, Ευστάθιο Αναγνώστου, Θανάση Καραίσκο, Ιωάννη Σάμιο, Κων/νο Σάμιο (junior), Αριστείδη Μάρα, Ελένη Μάρα, Βλάση Καραβασίλη, Μαρία Μαργαρίτη Γεωργία Ευθυμίου, Λίτσα Σαμαρά, αργυρούχα Καραγιάννη, Λίτσα Σταθοπούλου, Ιωάννα Σάμιου, Ειρήνη Ιωάννου, Νικόλαο Μονογιό, Ευαγγελία Μπέκα, για την αμέριστη συμπαράσταση και  βοήθεια στην οργάνωση, στην γραμματεία, στους σταθμούς ανεφοδιασμού, για την ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία του αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τους μουσικούς Δημήτρη Κόρδα (στο μπουζούκια)

Δημητρη Μαστρονικόλα (τραγούδι) και τον Λεωνίδα (στα πλήκτρα) για την μουσικοί κάλυψη που πλαισίωσε την δεξίωση που ακλούθησε.

 Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε του χρόνου ακόμα πολλοί περισσοτέρου στην 8η διοργάνωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Αύγουστου 2014.

 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.