Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου Αχαΐας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 4/8/2013 θα διεξαχθεί το 6ο Ψάθαθλον, αγώνας διάθλου (κολύμπι – τρέξιμο) για μικρούς και μεγάλους αθλητές.

 Χώρος έναρξης και τερματισμού του αγώνα έχει οριστεί το λιμάνι στην είσοδο του Ψαθοπύργου.


Ώρες έναρξης αγώνων και αποστάσεις
:

Κατηγορία Αποστάσεις Ώρα έναρξης
Κολύμβηση Δρόμος αντοχής
Ενήλικες (18 ετών και άνω) 500 m 3 km 9:30
Νέοι/νέες (13-17 ετών) 100 m 1,5 km 10:45
Παιδιά (έως 12 ετών) 100 m 500 m 11:30

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2 ΕΥΡΩ

Πληροφορίες:

Απευθυνόμαστε στους λάτρεις του αγνού μαζικού αθλητισμού τόσο σε όσους έχουν ξανά-συμμετάσχει όσο δε και σε εκείνους που θα θελήσουν για πρώτη φορά να γνωρίσουν τη γοητεία του αθλήματος. Πέρα όμως από τον αγώνα τον ενηλίκων, ξεχωριστό ενδιαφέρων παρουσιάζει η προσπάθεια που γίνεται, από τον σύλλογο μας, το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό και αυτό δεν είναι άλλο από τους μικρούς μας φίλους. Καλούνται λοιπόν αθλητές και γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους, να λάβουν μέρος σε έναν ωραίο αγώνα στον γραφικό Ψαθόπυργο Αχαΐας, που απέχει περ. 200 χλμ από την Αθήνα. Το τρέξιμο θα είναι σε άσφαλτο, εκτός από 1000μ για τους ενήλικες. Το κολύμπι θα είναι στη γνωστή πεντακάθαρη θάλασσα του χωριού.

Οι εγγραφές θα γίνουν το πρωί της Κυριακής 4 Αυγούστου και μία ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 08:00. Οι αθλητές οφείλουν να έχουν πραγματοποιήσει τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο για το τελευταίο διάστημα, θα συμμετάσχουν με δίκια τους ευθύνη χωρίς καμία απαίτηση από τον σύλλογο σε περίπτωση ατυχήματος, τραυματισμού ή οτιδήποτε άλλου προκύψει κατά την διάρκεια του αγώνα.

Οι ανήλικοι αθλητές θα συμμετάσχουν απαραίτητα υπό την επίβλεψη του κηδεμόνα τους και ύστερα από γραπτή δήλωσή του.

Στους τρεις πρώτους άνδρες και γυναίκες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα. Στον τερματισμό θα προσφερθούν μπανάνες και μπουκαλάκια νερό.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των αθλητών στην γραμματεία έτσι ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις για την έναρξη των αγώνων.

Ξενοδοχεία για την διαμονή αθλητών προτείνονται τα:


 Δηλώσεις συμμετοχής:

 Οι δήλωσεις συμπληρώνονται από τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες οι οποίοι οφείλουν να τις έχουν μαζί τους και να τις προσκομίσουν υπογεγραμμένες την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία για να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.