Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου διοργανώνει το 3ο PSATHATHLON, αγώνα aquathlon (κολύμβησης-δρόμου αντοχής) την Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010 στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.
Το αγώνισμα αυτό, που περιλαμβάνει κολύμπι και αμέσως μετά τρέξιμο, δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Ο οποιοσδήποτε, άνδρας ή γυναίκα, χαίρει υγείας και έχει καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να συμμετάσχει. Οι αποστάσεις, οι ώρες εκκίνησης και το κόστος συμμετοχής έχουν ως εξής:

Παιδιά έως 12 ετών (Γεν. το 1998 και εφεξής):
100μ. κολύμπι & 500μ. τρέξιμο
Ώρα εκκίνησης: 12:30
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Νέοι/Νέες 13-17 ετών (Γεν. 1993-1997):
200μ. κολύμπι & 1.000μ. τρέξιμο
Ώρα εκκίνησης: 12:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
‘Aνδρες/Γυναίκες 18 ετών και άνω (Γεν. το 1992 και παλιότερα):
Μικρές αποστάσεις
500μ. κολύμπι & 3.000μ. τρέξιμο
Ώρα εκκίνησης: 09:30
Μεγάλες αποστάσεις
1.500μ. κολύμπι & 10.000μ. τρέξιμο
Ώρα εκκίνησης: 09:30


Ειδικά οι ενήλικες αθλητές που ΔΕΝ είναι ήδη μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου, θα καταβάλουν αντίτιμο συμμετοχής 10 ΕΥΡΩ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Επειδή παρατηρήθηκε πρόβλημα με την αρχική σημείωση σχετικά με κατάθεση στην Αχαϊκή Τράπεζα, αυτό αναιρείται και το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 10 ΕΥΡΩ. Ειδικά όσοι συμμετέχοντες υπέστησαν παρακράτηση επιπλέον χρημάτων ως έξοδα τραπέζης προκειμένου να καταθέσουν το ποσό του αρχικού αντιτίμου των 8 ΕΥΡΩ, θα τους επιστραφεί η διαφορά επί τόπου στην ημέρα του αγώνα, αρκεί να προσκομίσουν το αποδεικτικό της τραπεζικής συαναλλαγής.

Το κόστος αυτό είναι αναγκαίο για να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου, που προσπαθεί με λίγους πόρους να παράγει έργο σε διάφορους κοινωφελείς τομείς (μαζικό αθλητισμό, παραδοσιακούς χορούς, κ.α).

Περισσότερες πληροφορίες για το αγώνισμα και λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία της ανακοίνωσης (βλέπε πιο κάτω).

Το aquathlon είναι μια ‘παραφυάδα’ του τριάθλου, το οποίο τρίαθλο, ως ολυμπιακό άθλημα αποτελείται από 1,5 χλμ κολύμβηση + 40 χλμ ποδηλασία + 10χλμ αγώνα δρόμου.

Επιδιώκουμε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! – Ενθαρρύνουμε την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Πιστεύουμε στο ‘ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’ των αρχαίων προγόνων μας.
O καθένας που τερματίζει είναι ΝΙΚΗΤΗΣ ασχέτως σειράς και χρόνου!
Θα ανακοινωθούν πίνακες με τα αποτελέσματα της χρονομέτρησης ανά κατηγορία. Ειδικά για τους ενήλικες θα υπάρξουν αποτελέσματα ξεχωριστά για άνδρες, γυναίκες, και βετεράνους (άνω των 45 ετών).

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/07/2010. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται με τα ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ μέχρι την Τρίτη 27/07/2010:
α) μέσω του www.psathopirgos.gr
β) μέσω fax στον αρ.
γ) στο γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου έξω από την είσοδο του τέως κοινοτικού γραφείου του Ψαθοπύργου.
Εγγραφές στον αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές μετά την 27/07/2010.

Περισσότερες λεπτομέρειες (δηλώσεις συμμετοχής, κτλ) στο δικτυότοπο του Συλλόγου www.psathopirgos.gr.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.