07, 08 & 09 Νοεμβρίου 2013

KΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΦΑΛΗΡΟ


(www.marathonexpo.gr)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ενώ ακόμα αντηχούν οι εκφράσεις ενθουσιασμού για την ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO 2013, η οποία έλαβε χώρα σε ένα πανηγυρικό κλίμα μαζικού ενδιαφέροντος, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO 2013 που έρχεται όχι απλά να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης αλλά και να διευρύνει ακόμα περισσότερο την απήχηση και τις τεράστιες προοπτικές της, παρά τις αντίξοες, ομολογουμένως, οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες.
Αν αναφερόμενοι στην τελευταία ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO μιλούσαμε για μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυαναμενόμενες εκθέσεις της χρονιάς, σήμερα, με βεβαιότητα, μιλάμε για το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό event της πρωτεύουσας και αδιαμφισβήτητο γεγονός ορόσημα στην Ελλάδα του σήμερα!
Με έναν αριθμό-ρεκόρ συμμετοχών από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές επιχειρήσεις της αγοράς, μια πραγματικά εντυπωσιακή ομάδα χορηγών, παραπάνω από 40.000 επισκέπτες και ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον για εγγραφές στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, διαπιστώνουμε ότι η τελευταία ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO όχι απλά αύξησε τις προσδοκίες και ενέτεινε την ευθύνη για τια μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά και έθεσε ακόμα πιο γερά θεμέλια για όλα όσο… έπονται!
Αυτό που έπεται λοιπόν για αρχή είναι η ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO 2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο, με τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών να “κλείνει” και πάλι το συναρπαστικό τετραήμερο στις 10 Νοεμβρίου!

Ποιος είναι ο Διοργανωτής της Έκθεσης;
Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά την ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO 2013, στο πλαίσιο του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Που και πότε γίνεται η Έκθεση; 
Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί φέτος στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ TAEKWONDO στο Π. Φάληρο, την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου από τις 13:00 έως τις 20:00, την Παρασκευή 08 και το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2013 από τις 10:00 έως τις 20:00.

Κέντρο Εγγραφών & Διανομής Υλικού Δρομέων
Το Κέντρο Εγγραφών για τους δρομείς που συμμετέχουν στους Αγώνες Δρόμου του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, λειτουργεί παράλληλα με την Έκθεση, τις ίδιες ώρες και ημέρες την Πέμπτη και την Παρασκευή (07-08 Νοεμβρίου 2013), ενώ το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2013 θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως τις 18.00 (αυστηρώς).

Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες της Έκθεσης;
Η ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO είναι μια Έκθεση:
Για τον Αθλητισμό
Για τον Τουρισμό
Για την Υγεία

Τι θα δω στην Έκθεση ως επισκέπτης ;
– Τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ και θα εκμεταλλευτώ τις προσφορές αγορών των εταιρειών που ισχύουν μόνο για τους επισκέπτες της Έκθεσης.
– Τα περίπτερα άλλων Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου και θα μιλήσω με τους εκπροσώπους τους.
– Τα αθλητικά τουριστικά πακέτα που προσφέρουν τα Ταξιδιωτικά Γραφεία σε ειδικές τιμές, συνδυάζοντας τη συμμετοχή ή παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και δραστηριοτήτων με την επίσκεψη σε ονειρεμένους προορισμούς ανά τον κόσμο.
– Τα προϊόντα διατροφής και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.
– Τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των διαφόρων χορηγών του Μαραθωνίου καθώς και διάφορα δώρα τους που είναι και ενδιαφέροντα και χρήσιμα για δρομείς και επισκέπτες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Με ποιους τρόπους θα φτάσω στο Εκθεσιακό Κέντρο TaeKwonDo;
Με Λεωφορείο:
130: Πειραιάς – Νέα Σμύρνη (στάση Αγία Σκέπη)
Α1: Πειραιάς – Βούλα (στάση Αγία Σκέπη)
Β1: Πειραιάς – Γλυφάδα (στάση Αγία Σκέπη)
101: Πειραιάς – Άλιμος/Ελληνικό (στάση Αγία Σκέπη)
217: Πειραιάς – Δάφνη (στάση Αγία Σκέπη)
550: Κηφισιά – Π. Φάληρο (στάση ΦΑΡΟΣ)
Με Τρόλλεϋ:
Γραμμή 10: Τζιτζιφιές – Χαλάνδρι (στάση Τζιτζιφιές) / Μετεπιβίβαση σε 3, Α1, Β1
Περισσότερες πληροφορίες στο www.oasa.gr
Με Τραμ:
Αποβίβαση στη στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της)
Κόκκινη Γραμμή (Νο4): Σύνταγμα – ΣΕΦ
Μπλε Γραμμή (Νο3): Βούλα – ΣΕΦ
Με αυτοκίνητο:
Από Εθνική Οδό: Στην έξοδο για Γλυφάδα / ΣΕΦ παίρνετε την έξοδο για ΣΕΦ και στον κυκλικό κόμβο κατευθύνεστε προς Γλυφάδα, Beach Volley και TaeKwonDo. Στο φανάρι, στο τέλος του δρόμου, στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε πάνω στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξία και βρίσκεστε στο Κλειστό Γυμναστήριο TaeKwonDo.
Aπό Λεωφόρο Συγγρού: Στο τέλος της Λ. Συγγρού παίρνετε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στη δεξιά λωρίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Πριν το πρώτο φανάρι παίρνετε την έξοδο (δεξιά) προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Ο δρόμος κάνει αναστροφή και στο φανάρι (περίπου 100 μέτρα από την έξοδο), στρίβετε αριστερά προς TawKwonDo (Κλειστό Φαλήρου) όπου και παρκάρετε.

Η ακριβής διεύθυνση του Εκθεσιακού Κέντρου TaeKwonDo Π. Φαλήρου είναι ΠΑΛΑΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΜΩΡΑΪΤΙΝΗ (πίσω από το Village Cinemas Π. Φαλήρου).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.marathonexpo.gr
Be Best 
www.be-best.gr
info@marathonexpo.gr,  info@be-best.gr
Aθηνάς 34 & Αίαντος, Ίλιον 13122
Τηλ: 210 2626267, 210 8250128/9
Φαξ: 210 8250130
Γενική Διεύθυνση: Βαγγέλης Χαραλάμπους
Γραμματεία Διοργάνωσης: Αθηνά Δαμιανού

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.