Μικροί και μεγάλοι δρομείς, πολύς κόσμος στους δρόμους, δυνατή μουσική και ατελείωτο κέφι, συνέθεσαν την εικόνα του πρώτου αγώνα Run Greece, που έγινε την Κυριακή στα Γιάννενα.

Με περίπου 2000 δρομείς να παίρνουν θέση στη γραμμή εκείνης και ακόμη περισσότερους να παρακολουθούν τον αγώνα από την άκρη του δρόμου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος από τους πέντε αγώνες, που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος ο ΣΕΓΑΣ. Μια διοργάνωση που αποσκοπεί στο να ωθήσει τους πολίτες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να γίνουν κομμάτι της αθλητικής κοινότητας.

Αν μη τι άλλο η ομοσπονδία και ο μεγάλος χορηγός των αγώνων η Wind, θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτη ικανοποίηση δεδομένο του ότι στην πόλη των Ιωαννίνων είδαν τις επιθυμίες τους να υλοποιούνται.

Ο παλμός στη διάρκεια του αγώνα ήταν έντονος, η εικόνα της πόλης εξαιρετική, η οργάνωση του αγώνα εφάμιλλη μεγάλων διοργανώσεων. Η αρχή έγινε στα Γιάννενα και η συνέχεια θα δοθεί σε μία εβδομάδα, σε μια άλλη όμορφη πόλη της περιφέρειας, την Καστοριά.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής.

Αναλυτικά αποτελέσματα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.