Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στον 6ο Ημιμαραθώνιο δρόμο στη μνήμη του κορυφαίου Αγρινιώτη δρομέα μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Αγρίνιο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τους 1500 σε όλες τις κατηγορίες με πάνω 500 αθλητές να αγωνίζονται στην κατηγορία των 100 μέτρων και πάνω από 100 αθλητές αγωνίστηκαν στα 5000 μέτρα.

Στον ημιμαραθώνιο συμμετείχαν συνολικά 25ο δρομείς, ενώ πολλοί περισσότεροι έτρεξαν στον μικρο αγώνα των 5χλμ που έγινε παράλληλα. Πάντως την παράσταση έκλεψαν και τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες 1000μ

 Μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν ο Γιώργος Καραβίδας και η Μάγδα Γαζέα.

Στους άνδρες ο Καραβίδας ήταν το μεγάλο φαβορί και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του παίρνοντας σχετικά άνετη νίκη. Τερμάτισε πρώτος σε 1:10:08 ενώ τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Αντώνης Παπαδημητρίου (1:11:11) και στην τρίτη ο Μαροκινός El Aarfaoui Abdellatif 1:11:45

Στις γυναίκες, η Γαζέα είχε πολύ δυνατό συναγωνισμό, αλλά επιβεβαίωσε τη φόρμα της και μετά την νίκη της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου πήρε και στο Αγρίνιο σπουδαία νίκη. Τερμάτισε πρώτη με ρεκόρ διαδρομή 1:17:26, δείχνοντας έτοιμη για την επίτευξη ορίου πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στον Μαραθώνιο. Δεύτερη τερμάτισε η Σοφία Ρήγα με 1:20:27 και τρίτη η Ντενίζ Δημάκη με 1:21:05.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Δείτε ρεπορτάζ, φωτος και video εδώ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.