Υπό την αιγίδα  του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

προκήρυξη_iconΤα 3α    ‘’ΔΕΡΒΕΝΕΙΑ’’ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  28 Απριλίου  2013 στα Βίλια   και την Οινόη στη μνήμη του μεγάλου Βιλιώτη  αθλητή Δημήτρη Δερβένη Βαλκανιονίκη και έξι φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου δρόμου την δεκαετία 1950-1961. Ο αγώνας  των 11.500μ  στον  οποίο  οι δρομείς  θα χρονομετρηθούν, με χρονόμετρο χειρός  θα ξεκινήσει από την Οινόη στις 10 το πρωί με τερματισμό τα Βίλια. Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι –αθλητές και αθλήτριες με κύπελλα όπως και οι ηλικιακά μικρότεροι –μεγαλύτεροι αθλητές-τριες. Επίσης θα τιμηθούν ο πρώτος Βιλιώτης – Βιλιώτισα και οι δρομείς με ειδικές  ικανότητες.  Η εκκίνηση  των 2.200μ θα πραγματοποιηθεί στα  Βίλια  στις 11:30 και προσφέρεται για όλες τις ηλικίες.  Θα  βραβευτούν με κύπελλο ο πρώτος μαθητής και πρώτη μαθήτρια από κάθε τάξη  δημοτικών σχολείων. Όσοι τερματίσουν τους παραπάνω αγώνες θα λάβουν επίσης αναμνηστικά μετάλλια. Οι δρομείς θα έχουν την τιμή να τρέξουν στα χνάρια του μεγάλου Έλληνα Μαραθωνοδρόμου και να απολαύσουν την πανέμορφη διαδρομή στους  πρόποδες του όρους Πάστρα και του μυθικού Κιθαιρώνα. Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα παρακαλούνται οι αθλητές να είναι στην εκκίνηση μία ώρα νωρίτερα.

Για την ασφάλεια των αθλητών  έχουν  προβλεφτεί τα απαραίτητα μέτρα. Για τους  δρομείς  Αθήνας  Πειραιά θα υπάρξουν διαθέσιμα πούλμαν τα οποία θα ξεκινήσουν αντίστοιχα στις από σημεία που θα καθορίσουν οι σύλλογοι. Όσοι δρομείς έρθουν στην Οινόη με δικά τους μέσα θα έχουν την δυνατότητα  μετά την ολοκλήρωση των απονομών στα Βίλια  να επιστρέψουν στην Οινόη με τα πούλμαν Αθήνας –Πειραιά.

Ο αγώνας είναι χωρίς κόστος συμμετοχής για τους αθλητές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20-4-2013 με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και αποστολή στο fax 2263320002 και 2105317826 ή ηλεκτρονικά diamantisgio@gmail.com.

Για τυχόν πληροφορίες και όχι για δηλώσεις συμμετοχης μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6945536280 18:00-20:00 καθημερινες.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.