sima-ΕΟΣΛΜΑ-ΥΤην Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:00 το νεοεκλεγέν ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑ-Υ  μετά από αίτημα του προέδρου του, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Αντηλλάγησαν  απόψεις για τα αθλητικά δρώμενα και ευχήθηκαν από κοινού την ανάπτυξη καλής συνεργασίας, για το καλό του αθλητισμου.

Εν συνεχεία το απόγευμα της ίδια μέρας και ώρα 18.00 το ΔΣ παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση ομαδικών βραβεύσεων του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών για τη διοργάνωση του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου. Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, τιμήθηκε ο απελθών πρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ για την προσφορά του ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγεί στην μνήμη του Νίκου Νίντου . Στην ίδια εκδήλωση έγινε μεταξύ των άλλων, για πρώτη φορά, τιμητική βράβευση συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Συγκεκριμένα, των ΣΔΥ Βόλου και ΣΔΥ Μεσσηνίας ως παλαιότεροι επαρχιακοί σύλλογοι, καθώς και του ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτικής Αττικής.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.