προκήρυξη_iconΟ ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ανακοινώνει, με περίσσια περηφάνια, τη διεξαγωγή του 2ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας (πρώην «Ακρόπολις») στις 31 Μαρτίου 2013, μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο δρομικό φεστιβάλ στους δρόμους της Αθήνας και μια αληθινή γιορτή της πόλης, ενώ αποτελεί και την ιδανική ευκαιρία των δρομέων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το Νοέμβριο.

Το γεγονός περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND και έναν Αγώνα 600μ για ΑΜΕΑ και αθλητές Special Olympics.

Όσον αφορά στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο ή τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ της διοργάνωσης, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την εγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στους αγώνες αυτούς.
Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει θεσπίσει αυστηρά όρια συμμετοχής ως προς τον αριθμό των δρομέων, τα οποία εκτιμάται ότι θα καλυφθούν εντός μερικών μόνο ημερών. Τα όρια αυτά είναι:

Ημιμαραθώνιος: 3.000 δρομείς
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 3.500 δρομείς

Οι εγγραφές για τους αγώνες αυτούς (Ημιμαραθώνιος & Αγώνας Δρόμου 5χλμ) γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, www.athinahalfmarathon.gr.

Όσον αφορά στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND, ο οποίος έχει όριο συμμετοχής τους 3.000 δρομείς, οι εγγραφές θα γίνουν μέσω του Δήμου Αθηναίων και θα ξεκινήσουν στις 26 Φεβρουαρίου 2013.

Εγγραφείτε τώρα! Μη χάσετε ούτε μια μέρα! Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε μαζί με χιλιάδες άλλους δρομείς στις 31 Μαρτίου 2013 στη Γραμμή Εκκίνησης του αγώνα!

Τμήμα Εγγραφών Ημιμαραθωνίου Αθήνας/ΣΕΓΑΣ
Λ. Συγγρού 137
17121 Νέα Σμύρνη, Αττικής
Τηλ: 210 9331113 / 210 9315886
Fax: 210 9331152
Εmail: registrations@athinahalfmarathon.gr & info@athinahalfmarathon.gr
Website: www.athinahalfmarathon.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.