Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω “Γ. Ρίτσος” ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά την Ετήσια Γιορτή του Συλλόγου στην οποία εκτός του πατροπαράδοτου εθίμου της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τίμησε τους διακεκριμένους Αθλητές του, τους Αθλητές που τερμάτισαν το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2012, Αθλητές της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας, παράγοντες και Συλλόγους του χώρου του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και τα παιδιά των Μελών του που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ το 2012.

Στην πολύ ζεστή βραδιά και ατμόσφαιρα ήταν και παρευρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και φίλες του Συλλόγου που έδωσαν με το θερμό τους χειροκρότημα και τη ζεστασιά τους, τον τόνο σε ΟΛΗ την εκδήλωση.

Ανάμεσά τους και τους ευχαριστούμε, παρευρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Αιγάλεω Κα Γιάννα Χριστόγλου, ο Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω κ. Τάσος Σαράντου και τα μέλη της Δημήτρης Σπάθας και Κωνσταντίνος Φίλης.

apollonDytikisAttikis_logo_b

Ο πρόεδρος του Διεθνή Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ κ. Παναγιώτης Τσιακίρης.

Η πρόεδρος του ΣΔΥ Αθήνας Κα Ελένη Μπερτζάτου και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΔΥΑ και Ταμίας της ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Παύλος Διακουμάκος.

Ο πρόεδρος του ΣΔΥ Πειραιά κ. Θεόδωρος Κασσανής και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Ζοβόλιας και Νίκος Χούμας.

Η Γεν. Γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ κα Τάση Δελλοπούλου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπεραποστάσεων “ΑΕΘΛΙΟΣ” κ. Σωτήρης Μπαρακίτης.

Ο πρόεδρος του Σ.Α. Τροκαντερού και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ-Υ Κωνσταντίνος Λιαπής.

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Βλάσης Καραβασίλης.

Ο αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού ΠΕΝΤΕΛΗΣ του “Μητέρα” και αντιπρόσωπος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στην Παγκόσμια Ομοσπονδία “Αθλητισμός για Όλους” κ. Γεώργιος Πίγκος.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων ΕΥΚΛΗ Νοτίων Προαστίων, συνάδελφοι Ρίππης και Αθανασιάδου.

Εκπρόσωποι των Συλλόγων Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης και του Συνδέσμου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ακραιφνίου που τιμήθηκαν από τον Σύλλογό μας.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΑΦΑΝΣ κ. Νεοκλής Τσιούνης.

Και η σύντροφος του Αείμνηστου Νικόλαου Νίντου κα Ευαγγελία Μωράκη που τιμήθηκε μετά θάνατον από τον Σύλλογό μας για τις άοκνες και ανιδιοτελείς του υπηρεσίες στην υπόθεση της προώθησης και ανάπτυξης του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού.

Όλους αυτούς τους Φίλους μας και τις Φίλες μας τους ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς για την παρουσία τους και τον καλό λόγο τους, τόσο πριν, όσο και μετά την εκδήλωσή μας αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους Συναδέλφους, όπου της Ελλάδας. Τους ευχόμαστε για ό,τι καλύτερο και με υγεία τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους για ΟΛΟ το 2013 και να έχουν μια καλή Αγωνιστική χρονιά…

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη και για τον Βαγγέλη Βενέτη, τον Θερινό Πατάκα και τον Αποστόλη Καννή για τη βοήθειά τους -πολλά χρόνια πριν- και τις υπηρεσίες προς τον Σύλλογο, τόσο σ’ αυτή τη γιορτή, όσο και γενικά και σε άλλες εκδηλώσεις-Αγώνες. Επίσης βράβευσε τους:

1) Μιχαήλ Καλομοίρη ως καλύτερο αθλητή για το 2012

2) Θεόδωρο Γκλαβά ως καλύτερο Αθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου 2012

3) Χριστίνα Κιουρέλη ως καλύτερη Αθλήτρια του Συλλόγου

4) Χρυσούλα Κυπρίου ως προσφορά στον Σύλλογο και την Κοινωνία

5) Στυλιανό Πρασσά ως παράδειγμα διαχρονικού Αθλητή

6) Δημήτριο Μπόμπο ως καλύτερο Νέο Αθλητή

7) Δανάη-Στρατηγία Σκεύη ως καλύτερη Νέα Αθλήτρια.

Τους 12 Σπαρταθλητές που τερμάτισαν στο φετινό Σπάρταθλο, που είναι οι Στέργιος Αναστασιάδης, Σπύρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Απολλώνιος Γκόγκος, Θερινός Πατάκας, Ιωάννης Δημόπουλος, Γεώργιος Ζαχαριάδης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Λουκάς Κώνστας, Κρυστάλλης Γεώργιος, Πάνος Γεώργιος.

Τα 8 παιδιά Μελών του Συλλόγου μας που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ:

1) Δανάη-Στρατηγία Σκεύη, 2) Δανάη Αποστολοπούλου, 3) Δανάη Πασπάτη, 4) Δημήτριος Σάμιος, 5) Βασίλειος Ρίζος, 6) Αντιγόνη Σαμπατακάκη, 7) Μαρία Τσάτζη, 8) Ορέστης Γαβαλάς.

Τους Συλλόγους 1) ΟΜΙΛΟ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ 2) ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ-ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΧΑΨΑ για την προσφορά του στον Σύλλογό μας και τον Λαϊκό Μαζικό Αθλητισμό.

Στον ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ για την προσφορά του στον Σύλλογό μας και τον Λαϊκό Μαζικό Αθλητισμό.

Στον γιατρό ΧΑΛΕΝΤ ΜΟΥΣΤΑΦΑ και στην οικογένειά του για τη μαζικότερη οικογενειακή συμμετοχή στον Μαραθώνιο Αθήνας 2012.

Στον ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ, ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΗΡΩΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ.

Στην Παναγιώτα Πανταζή για τη συμμετοχή της στους Αγώνες ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ.

Στον Χάρη Νικολάου για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό και τον Σύλλογό μας.

Στη Μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΝΤΟΥ, τιμητική πλακέτα στη σύντροφό του Ευαγγελία.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.