ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 21η Ιανουαρίου 2013 στα πλαίσια της καθιερωμένης κοινωνικής προσφοράς, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών θα βρίσκετε στα γραφεία του Συλλόγου, Κοδράτου 15 (όπισθεν Περοκέ) στάση Μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ από 17.00 μ.μ. έως 20.30 μ.μ. και θα πραγματοποιήσει αιμοληψία.
Παρακαλούμε τα Μέλη μας και τους Φίλους των Δρομέων Υγείας Αθηνών όπως προσέλθουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία και προσφέρουν αφού μπορούν το ανεκτίμητο δώρο ζωής προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και σε όσους το έχουν άμεση ανάγκη.
Γνωρίζουμε επίσης ότι οι νέοι Αιμοδότες με την προσφορά τους έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν γι΄ αυτούς και την οικογένειά τους ένα απόθεμα αίματος, στην Τράπεζα Αίματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα είναι την διάθεσή τους σε περίπτωση ανάγκης.
Με εκτίμηση
Για το Δ/Σ
Η Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου                        Βασίλης Τσατσαρούνος

Πληροφορίες:
Τηλ. 2103625168

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.