ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2013-Στην γη του Κροκεάτη Λίθου 2-3/8/2013-αγώνας αφιερωμένος στην μνήμη του Αντιπύραρχου Κωνσταντίνου Καστρή

 Μετά την εξαιρετική επιτυχία των πρώτων Βρεττακείων, χρέος μας και υποχρέωσή μας, ήταν να γίνει και φέτος. Έτσι με αίσθημα τιμής και περηφάνιας σας εξαγγέλλουμε τα 2α Βρεττάκεια, με την πλήρη επωνυμία: «ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2013-Στην γη του Κροκεάτη Λίθου 2-3/8/2013-αγώνας αφιερωμένος στην μνήμη του Αντιπύραρχου Κωνσταντίνου Καστρή»

Ο Αντιπύραρχος Κων/νος Καστρής,διοικητής της Πυροσβςστικής μονάδας Γυθείου, εγκλωβίστηκε από τις φλόγες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς, στο Βαθύ του Δήμου Ανατολικής Μάνης, πλησίον του Γυθείου. Έτσι στα επερχόμενα Βρεττάκεια θα τιμηθεί η μνήμη του και θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 Τα Βρεττάκεια 2013-Στην γη του Κροκεάτη Λίθου, θα πραγματοποιηθούν στάε 2 ημέρες, όπου θα γίνουν 3 αγωνίσματα:

 -Την Παρασκευή 2/8/2013 θα γίνει αγώνας 5χλμ.

                                            και

-Το Σάββατο 3/8/2013, θα γίνει ο βασικός αγώνας των 18,5 χλμ. καθώς και ο αγώνας παιδιών 1 χλμ., όπου θα περιλαμβάνει τον πλήρη Ιστορικό γύρο των Κροκεών.

 Αναλυτική προκήρυξη θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

 

                                                                                 Η Διοργανωτική Επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.