ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 11.00-15.00  στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” του Δήμου Αιγάλεω (οδός Δημαρχείου και Κουντουριώτου). Περίπου 200 μ. από τη στάση μετρό εσταυρωμένου (τέρμα), δίπλα στο κολυμβητήριο του Αιγάλεω)

 Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και με έναρξη της Συνέλευσης την 11.00 θα διεξαχθεί η έκτακτη ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΟΓΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ με θέματα:

 

Α) Απολογισμός δράσης και απαλλαγή της Απερχόμενης Διοίκησης, Δ.Σ.  &  Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

Β) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

 

Γ) Διενέργεια των Αρχαιρεσιών για την εκλογή Νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Προς τούτο, καλούνται όλοι οι σύλλογοι μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, μέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου να ορίσουν με έγγραφο τους τον ορισμό τακτικού και αναπληρωματικού αντιπροσώπου (το έγγραφο οφείλει να υπογράφεται από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του συλλόγου) και αν το επιθυμούν, την υποψηφιότητα οποιουδήποτε από τα έχοντα το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε μέλη τους, για τις θέσεις του Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ-Υ ή της εξελεγκτικής επιτροπής.

Προσοχή: οι αρχαιρεσίες θα ξεκινήσουν μετά το πέρας του απολογισμού και της απαλλαγής του απερχόμενου Δ.Σ. Και θα ολοκληρωθούν στις 14.30, γι’ αυτό καλούνται όλοι οι αντιπρόσωποι των συλλόγων να παρευρίσκονται, από την αρχή της συνέλευσης για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Θα υπάρχει δικαστικός αντιπρόσωπος (διορισμένος από το πρωτοδικείο Αθηνών) για την ορθή τήρηση των προβλεπομένων από τον αθλητικό νόμο 2798/99 διαδικασιών. Αμέσως μετά την ανακήρυξη των επιτυχόντων υποψηφίων, θα γίνει η συγκρότηση του νέου προεδρείου σε σώμα (εκλογή των υποψηφίων στις θέσεις που προβλέπει το καταστατικό).

Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. Της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο) είναι 9μελές, ενώ 3μελής είναι η εξελεγκτική επιτροπή) ενώ όπως έχει ομόφωνα αποφασισθεί από την ιδρυτική συνέλευση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ η θητεία του προέδρου και του γενικού γραμματέα, είναι μοναδική, δεν ανανεώνεται ούτε παρατείνεται πέραν της 4ετίας, που ολοκληρώνεται πάντοτε το τελευταίο τρίμηνο κάθε ολυμπιακής χρονιάς.

Οι μέχρι σήμερα (μέσα Οκτωβρίου 2012) σύλλογοι της ΕΟΣΛΜΑ-Υ είναι 48 και πιστεύουμε ότι όλοι θα παρευρεθούν στο κορυφαίο δημοκρατικό γεγονός για την ομοσπονδία μας για να εκλέξουν τη νέα διοίκηση που θα πορευτεί μέχρι τα τέλη του 2016 με τα θέματα ανάπτυξης και ενίσχυσης της ομοσπονδίας μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.