Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες Κυριακή 25/11 ο επετειακός 30ος Αγώνας Υγείας 10χλμ Αθηνών με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο αγώνας που ξεκίνησε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών πριν από 30 χρόνια και καθιερώθηκε με συνδιοργανωτή το περιοδικό Runner τα τελευταία χρόνια.

Ο καιρός ήταν υπέροχος, με χαμηλή θερμοκρασία και λίγο Ήλιο, έτσι για να μας φτιάχνει τη διάθεση. Οι δρομείς ξεκίνησαν κατά κύματα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και διέσχισαν την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι τη Γλυφάδα όπου και έκαναν επιστροφή για να γυρίσουν πίσω και να τερματίσουν στο ίδιο χώρο.

Η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά όχι την προσδοκία των φίλων του τρεξίματος που είνα ακριβώς αυτή! Βλέπουμε να ανθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η αξία της συμμετοχής παίρνει τη θέση που αξίζει στην ζωή του μέσου πολίτη. Περισσότεροι από 2000 δρομείς συμμετείχαν λοιπόν στα 10χλμ και άλλα 300 περίπου μικρά παιδιά στον αγώνα των 2χλμ. Πραγματικά εντυπωσιακές και όμορφες εικόνες και στις δυο διαδρομές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, απο την αρχή ξεχώρισαν ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος και ο Θοδωρής Αναγνώστου. Οι δυο τους έτρεξαν όλον τον αγώνα μαζί με τον Αναγνώστου να παίρνει τη νίκη στα τελευταία μέτρα του αγώνα με χρόνο 0:33:08. Ο Παπανδρεόπουλος τερμάτισε δεύτερος με 33:10, ενώ τρίτος ήταν ο νεαρός Λάμπρος Μαλτέζος με 33:45. Στις γυναίκες μεγάλη νικητρια ήταν η Χάιντι Διακουμοπούλου με 37:56, δεύτερη η Φιλιππα Πουλίδου με 40:34 και τρίτη η Μυρσινη Κολυφά με 41:00.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Σωτήρης Κωσταρέλλος (φωτο) που τερμάτησε στην πολύ καλή 189η θέση (σε σύνολο 1508 τερματισάντων) με 0:44:16.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Δείτε πολλές φωτογραφίες απο το trocaderoclub

Άλλες Φωτογραφίες  μπορείτε να δείτε εδώ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.