Η WIND τρέχει για 2η χρονιά για καλό σκοπό και δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς να προσφέρουμε στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και την ημέρα του Αγώνα:

Στις 11 Νοεμβρίου περνάμε όλοι κάτω από την αψίδα της WIND που θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και η WIND θα προσφέρει ένα επιπλέον ευρώ για κάθε πέρασμα.

Την ημέρα του Αγώνα περνάμε και από το περίπτερο της WIND στο Sponsor’s Village και ανεβάζουμε το δικό μας αναμνηστικό 3D video χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3G της WIND.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ SMS

Ενημερώνουμε τους αγαπημένους μας και φίλους για την ώρα του τερματισμού μας με αυτόματη αποστολή ΔΩΡΕΑΝ γραπτού μηνύματος σε τρεις αριθμούς κινητού τηλεφώνου.

Αν δεν έχετε ως σήμερα επιλέξει να κάνετε χρήση της μοναδικής αυτής υπηρεσίας από τη WIND, μπορείτε να συμπληρώσετε τώρα τους τρεις αριθμούς που επιθυμείτε να λάβουν το μήνυμα στην ειδική σελίδα της WIND: http://www.wind.com.gr/gr/wind/marathonios-2012/oi-filoi-sou-se-akolouthoun-ston-marathonio/

WIND.Marathonios

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.