Με επιτυχία διεξήχθη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Ψάθαθλον ! Στην εκδήλωση αυτή που είναι ο μοναδικός αγώνας διάθλου στην περιοχή μας συμμετείχαν περισσότεροι από 150 αθλητές και στις τρεις κατηγορίες. Οι περισσότερες συμμετοχές ήταν στην κατηγορία ενηλίκων που έλαβαν μέρος αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στο ίδιο έργο θεατές, με τον Χριστοδουλόπουλο Παναγιώτη και τον Τασσόπουλο Δημήτρη του Αθηνόδωρου Αιγίου και άξιο συμπρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο να κλέβουν την παράσταση για μια ακόμα χρονιά!


Στις γυναίκες τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν η Κεραμιδά Αγγελική, η Πολίτη Κατερίνα και η Παντελακάκη Άννα-Μαρία. Οι συμμετοχές στην κατηγορία των ενηλίκων έφτασαν τις 70, των εφήβων τις 25, με νικητές τους Καραθανάση Σπύρο, Μπερδέντη Χρήστο και Θωΐδη Λέανδρο στην πρώτη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η μεγάλη επιτυχία όμως της διοργάνωσης έχει να κάνει με την παρουσία 47 μικρών αθλητών και αθλητριών οι οποίοι πηγαίνοντας αντίθετα με το ρεύμα της εποχής κολύμπησαν, έτρεξαν και διασκέδασαν στην όμορφη παραλία του χωριού μας.

Παρακάτω ακολουθούν τα αποτελέσματα με τους χρόνους στην κατηγορία των ενηλίκων, τη σειρά κατάταξης στην κατηγορία των νέων και την συμμετοχή των παιδιών με αλφαβητική σειρά.

Αποτελέσματα ενηλίκων

Αποτελέσματα εφήβων

Αποτελέσματα παιδιων

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.