Ο Αθλητικός Σκακιστικός Ομιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) ΈΠΑΧΤΟΣ το Σάββατο 28/01/2012 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ στο λιμάνι Ναυπάκτου. Πριν την κοπή της πίτας προηγήθηκε η βράβευση  της νεανικής  ομάδας Παίδων- Κορασίδων η οποία  κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ 10 ομάδων στο Πρωτάθλημα της  ΕΣΣΠ  το 2011, ενώ βραβεύθηκαν και οι νικήτριες του εσωτερικού τουρνουά νεανίδων που διεξήχθη πριν λίγες μέρες. Μετά τη κοπή  της πίτας πραγματοποιήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, στην οποία ο πρόεδρος Π. Νάκης αναφέρθηκε διεξοδικά στον ιδιαίτερα θετικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς που περιελάμβανε πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις με μεγάλη συμμετοχή,  αλλά και διακρίσεις για τους σκακιστές και τις σκακίστριες του ΑΣΟΝ.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές δραστηριότητες ο ΑΣΟΝ την περασμένη Κυριακή γνώρισε  δεύτερη ήττα με 8-2 από τον ΣΟ Ρίου στην Πάτρα . Τις νίκες της Ναυπακτιακής ομάδας, η οποία μεθαύριο στις 11.00 το πρωί θα υποδεχθεί στην αίθουσα Ναυπακτία στο λιμάνι της πόλης μας,   τον ΑΣΑ Αιγιάλειας πέτυχαν οι Κ. Κούρογλου και  Αν. Πράπα.
Όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

2η αγωνιστική,
ΕΣ Αιγιαλείας – Πέλοπας    6,5 – 3,5
Πατραϊκός – ΝΕ Πατρών        2,5 – 7,5
Άγιος Βασίλειος – ΣΟ Πατρών    2,5 – 7,5
ΣΟ Ρίου – ΑΣΟΝ “Έπαχτος”    8 – 2
Προμηθέας – ΣΑ Πύργου    6 – 4
ΑΣΑ Αιγιαλείας – ΑΣΟ Αιγίου    1,5 – 8,5
Κ. Αλισσός –  ΕΚΝΑ        9 – 0,5

3η αγωνιστική,   05.02.2012,   ώρα 11.00
ΣΟ Πατρών – ΕΣ Αιγιαλείας
ΝΕ Πατρών -ΣΟ Ρίου
ΑΣΟ Αιγίου – Άγιος Βασίλειος
Πέλοπας – Πατραϊκός
Κ. Αλισσός -Προμηθέας
ΑΣΟΝ “Έπαχτος” – ΑΣΑ Αιγιαλείας
ΕΚΝΑ – ΣΑ Πύργου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.