Η Οργανωτική Επιτροπή και το Γραφείο Μαραθωνίου θα ήθελαν να ενημερώσουν όλους τους συμμετέχοντες δρομείς ότι έχουν ξεκινήσει και οι τελευταίες διαδικασίες πριν την μεγάλη εκκίνηση.

Δεδομένου ότι το τμήμα εγγραφών της διοργάνωσης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών στο Ζάππειο Μέγαρο, για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε πλέον να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6909092893 & 6909092894.
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Εγγραφών στο Ζάππειο Μέγαρο θα λειτουργήσει για το κοινό την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου μεταξύ 13.00-20.00 και την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 09.00-18.00. Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και για αυτό το λόγο παρακαλούμε τους δρομείς να προσέλθουν για την παραλαβή των αριθμών τους εντός των παραπάνω ωρών. Kανένας αριθμός συμμετοχής ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Υπενθυμίζεται σε όλους ότι στο Κέντρο Εγγραφών ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Δείτε χάρτες και υψομετρικά της διαδρομής εδώ.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.