Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 ο 18ος Ημιμαραθώνιος Αχαίας με τη συμμετοχή 300 περίπου δρομέων από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Η βροχή που προηγήθηκε εκανε τις συνθήκες ιδανικές για τρέξιμο και όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν τον αγώνα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η διοργάνωση είχε σκοπό να μεταφέρει “μήνυμα κίνησης”. Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 10:30 π.μ. στα Καμίνια Βραχναιίκων Δήμου Πατρέων. Η πορεία του αγώνα ήταν από την Παλαιά Εθνική Οδό στα Καμίνια (αναστροφή) και κατευθύνθηκε μέσω της οδού Ευαγγελιστρίας στην παραλία Βραχναιίκων, και στη συνεχεία μέσω της Ακτής Δυμαίων και της οδού Παπαφλέσσα ο Ημιμαραθώνιος 2011 τερμάτισε στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Όριο τερματισμού στον αγώνα ήταν2:30΄

Νικητής του αγώνα ο ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ της  GO SPORT με 1:12:36 και ακολούθησαν οι ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ με 1:14:18 και ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΔΥ ΠΑΤΡΑΣ με 1:14:41.  Στις γυναίκες πρώτη η ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ του ΑΑΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ με 1:24:51 και ακολούθησαν οι ΛΟΥΒΗ ΘΕΩΝΗ του ΑΟ ΠΕΛΟΨ με 1:30:48 και  ΣΑΠΙΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΕΥΣ με 1:39:19.

Το συλλογό μας εκπροσώπησαν 11 δρομείς, οι κατά σειρά τερματισμού: ΑΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΣΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες εδώ.

Οσοι φίλοι θέλουν όλες τις φωτογραφίες μας  να επικοινωνήσουν μαζί μας στο lepantorunners@gmail.com

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.