Οι περισσότεροι δρομείς έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα παπούτσια τους. Τα παπούτσια σας είναι μαζί σας τόσο στους καλούς όσο και στους κακούς αγώνες. Επομένως, δείξτε τους λίγη εκτίμηση φροντίζοντάς τα με το σωστό τρόπο. Επιπλέον, θα κρατήσουν περισσότερο.

Εάν τρέχετε σε εξωτερικό χώρο, τα παπούτσια σας πατάνε πολλά, από λάσπες και λακκούβες με νερό, μέχρι φύλλα και χώμα. Όλη αυτή η βρομιά μπορεί να κάνει τα παπούτσια σας να μοιάζουν φθαρμένα ενώ ακόμα δεν είναι.

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Μαλακή επένδυση:

Πρόκειται για μια αφαιρούμενη μαλακή επένδυση που βρίσκεται στο εσωτερικό πολλών παπουτσιών της ASICS. Μπορεί να πλυθεί και να τοποθετηθεί ξανά στο εσωτερικό του παπουτσιού διατηρώντας το σε καλή κατάσταση.

Επομένως, τα παπούτσια σας πού και πού χρειάζονται συντήρηση!

  1. Εάν γίνεται, αφαιρέστε την επένδυση ή την ενδιάμεση σόλα για να τις πλύνετε χωριστά. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της καλής κατάστασης του εσωτερικού του παπουτσιού. Τα κορδόνια μπορούν να πλένονται ή να αντικαθίστανται.
  2. Επιφανειακή βρομιά, όπως λάσπη και χώμα μπορούν να καθαριστούν με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα βουρτσάκι νυχιών, λίγο ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι που διαλύει τα λίπη. Η διαδικασία αυτή μπορεί να απομακρύνει τη βρομιά και είναι καλό να γίνεται κατά καιρούς.
  3. Για να στεγνώσετε τα παπούτσια σας, μην τα τοποθετείτε κοντά σε συσκευή θέρμανσης, όπως το καλοριφέρ. Η απευθείας επαφή με τη θερμότητα θα αλλοιώσει το σχήμα του παπουτσιού. Ανοίξτε το παπούτσι και γεμίστε το εσωτερικό του με χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα. Το χαρτί θα απορροφήσει την υγρασία από το εσωτερικό του παπουτσιού. Ένα παπούτσι χρειάζεται περίπου δώδεκα ώρες για να στεγνώσει.

Συμβουλή: Εάν τρέχετε συχνά, είναι καλό να χρησιμοποιείτε δύο ζευγάρια παπούτσια για τρέξιμο το χειμώνα, ούτως ώστε να φοράτε το ένα όσο το άλλο στεγνώνει.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.