To Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το Σύλλογο «Δρομέων Υγείας Πάτρας» συναντούν δρομείς απ’ ολόκληρη την Ελλάδα για 18η χρονιά στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Αχαΐας (αγώνας 21.100 m) στις 9 Οκτωβρίου 2011.

Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.

Με αυτήν την αξία δανειζόμαστε την αγωνιστικότητα και τη θέλησή σας για να μεταγγίσουμε στην κοινωνία μας το δικό σας ρυθμό με τη συμβολική εμφάνιση σας, αλλά και την ουσιαστική παρουσία σας.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:30 π.μ. στα Καμίνια Βραχναϊίκων Δήμου Πατρέων. Η πορεία του αγώνα διέρχεται παραλιακά και μέσω της Ακτής Δυμαίων, ακολούθως της οδού Παπαφλέσσα, φθάνει στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων και εν συνεχεία μέσω της οδού Αθαν. Διάκου και της Λεωφόρου Γούναρη εισέρχεται στην οδό Κορίνθου με τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Όριο τερματισμού στο αγώνα είναι 2:30΄.

Σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό θα υπάρχουν στο 3ο, 8ο 11ο, 14ο 16ο και 18ο χιλιομετρικό σημείο της διαδρομής. Είναι δυνατή η παράδοση προσωπικών υγρών των αθλητών με τον αριθμό συμμετοχής τους, μέχρι τις 8:30 π.μ. στη Γραμματεία και με δυνατότητα λήψης τους από τον σταθμό 11ου χιλιομέτρου.

Η αναχώρηση των αθλητών προς την αφετηρία θα γίνει στις 9:00 π.μ. με λεωφορεία της διοργάνωσης από την Πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα.

Με πρώτο βραβείο για κάθε αθλητή τη χαρά από τη συμμετοχή, μετά τη λήξη του αγώνα, η διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στον τερματισμό με τα έπαθλα, τα αναμνηστικά και τις προσφορές των χορηγών του αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής & Πληροφορίες: sdypatras@gmail.com, τηλ/fax Σ.Δ.Υ. Πάτρας 2610-621731, 6944886644. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι Τετάρτη 5-10-2011, ενώ περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 π.μ. την ημέρα του αγώνα στην Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Οι αθλητές έχουν αποκλειστικά στην δική τους ευθύνη την εξακρίβωση της κατάστασης της υγείας που τους επιτρέπει τη συμμετοχή.

Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα με το σύλλογό μας LEPANTO καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 4/10/2011 ώστε να δηλωθούν όλοι μαζί:

α) γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους σαν σχόλιο στο παρόν άρθρο

β) στελνοντάς το με εμαιλ στο lepantorunners@gmail.com μαζί με την ημερομηνία γέννησής τους.

Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.