Οι θερμίδες είναι το ποσό ενέργειας που παράγεται από συγκεκριμένη ποσότητα φαγητού. Αποτελούν καύσιμο για τον οργανισμό μας, όμως κατανάλωση θερμίδων περισσότερων από αυτές που χρειαζόμαστε έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση βάρους, με επιπτώσεις όχι μόνο στην εμφάνισή μας, αλλά και την υγεία μας.

Calories_Θερμίδες Ως μέθοδος αδυνατίσματος ή διατήρησης του βάρους, ο υπολογισμός των θερμίδων που καταναλώνει κανείς καθημερινά έχει το πλεονέκτημα ότι δεν μας περιορίζει ως προς το τι θα τρώμε, πότε και σε τι ποσότητα, αλλά μόνο ως προς το συνολικό αριθμό θερμίδων που θα πρέπει να έχει το φαγητό που καταναλώνουμε ανά ημέρα. Ωστόσο, εκτός από τον υπολογισμό των θερμίδων, ιδιαιτέρως σημαντικό είναι να λαμβάνεται υπόψη και η ποιότητα της κάθε τροφής, έτσι ώστε ο οργανισμός μας να προσλαμβάνει όχι μόνο την απαραίτητη ενέργεια, αλλά και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Συνδυάστε λοιπόν μείωση των θερμίδων με υγιεινή διατροφή και έναν πιο ενεργητικό τρόπο ζωής και απολαύστε βέλτιστη υγεία και εμφάνιση!

Θερμιδομετρητής

Βρείτε την ενεργειακή αξία κάθε τροφής κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας στον υπολογιστής σας την παρακάτω εφαρμογή. Θερμιδομετρητής Vita

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.