Ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί ότι σε ένα μήνα θα έχεις σούπερ κοιλιακούς; Αυτό το αποτελεσματικό πρόγραμμα που σχεδίασε για σένα η Ελένη Πετρουλάκη – Ivic! Εντάξει, το εμπέδωσες: για να χτίσεις τους κοιλιακούς σου, μια ευχή και ένα τζίνι δε θα σου λύσουν το… πρόβλημα! Χρειάζεσαι πρόγραμμα και προσπάθεια. Η Ελένη Πετρουλάκη – Ivic, ως η προσωπική σου γυμνάστρια στο σπίτι, αναλαμβάνει να σου δείξει πώς να κάνεις τους σωστούς κοιλιακούς και να γυμνάσεις κάθε εκατοστό στην περιοχή της κοιλιάς σχεδιάζοντας αυτό το υπερ-αποδοτικό πρόγραμμα για κοιλιακούς.

Είναι εύκολο, δε χρειάζεσαι εξοπλισμό και μπορείς άνετα να τους εκτελείς μόνη σου στο σπίτι. Σε λίγο καιρό ο ενθουσιασμός για την επίπεδη κοιλιά που θα έχεις αποκτήσει θα είναι ακράτητος! Γι’ αυτό, μην το καθυστερείς, ξεκίνα τώρα κιόλας! Το πλάνο – πώς αποδίδει: Ακολούθησε το πρόγραμμα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα (όχι συνεχόμενες ημέρες). Κάνε ζέσταμα με τουλάχιστον 5 λεπτά αεροβική. Εκτέλεσε τις ασκήσεις με τη σειρά, σταματώντας για 45 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ. Θα χρειαστείς: Ένα στρωματάκι γυμναστικής.

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.