Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 στη Ν.Μάκρη, ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2011” που διοργανώθηκε υπο την Αιγίδα του Δ. Μαραθώνα και βασικό φυσικά οργανωτή την ομάδα ΤΕΛΗΣΣΟΣ ΑΠΣ Μαραθώνα με εμπνευστή εμψυχωτή-δημιουργό τον Πρόεδρο Βλ.Καραβασίλη.

Τα φετινά “Βελερεφόντεια 2011” ήταν Αφιερωμένα στη Μνήμη των Αδικοχαμένων Ηρώων της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ., Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργο Σκυλογιάννη, και στον Αγώνα πήραν μέρος εθελοντικά, εκτός Υπηρεσίας, και 3 Αστυνομικοί της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΑΘΗΝΩΝ.

Στο τέλος του Αγωνίσματος και κατά την Απονομή, έγινε Μνεία στους Ήρωες της ΔΙ.ΑΣ. και Τιμήθηκε με Αναμνηστική Πλακέτα και μετάλλια, Ομάδα Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. εν Υπηρεσία, που είχε προσκληθεί για την Εκδήλωση.

Αξίζουν Πολλά Συγχαρητήρια στον εμπνευστή Πρόεδρο της ομάδας Βλάση Καραβασίλη για την πρωτοβουλία του αυτή όσο και στο Δήμο Μαραθώνα, δείχνοντας στην πράξη οτι κάποιοι δεν ξεχνούν την Προσφορά και τη Θυσία των Αστυνομικών της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. για την προστασία του Έλληνα Πολίτη. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα να επισημάνουμε τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών που μαζί με τα παιδιά ξεπέρασαν τις 350 συμμετοχές. Σε έναν απογευματινό αγώνα με πολύ ζέστη αλλά και πολύ αέρα έγινε ρεκόρ αγώνα με τον Αιθίοπα δρομέα Wagene Tafesse (φωτο) να πετυχαίνει ρεκόρ αγώνα με 18.30, δεύτερο τον Θοδωρή Αναγνώστου με 19.10 και τρίτο το Δημήτρη Μάντζαρη με 19.30. Απο τις γυναίκες πρώτευσε η Χάιντι Διακομοπούλου 21.43´´, με δεύτερη την Φιλίππα Πουλίδου 23´.53´´ με 3η την Δαγρέ Χρυσάνθη με 26´53´´.

Κάθε αθλητής παρέλαβε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα , καθώς και μικρά δωράκια, αλλά και σνακς και αναψυκτικά κατά τον τερματισμό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δρομική γιορτή τελείωσε γύρω στις 12.00 το βράδυ εφόσον παρέα στους αθλητές και τους παρευρισκόμενους κράτησαν ροκ μουσικά συγκροτήματα από το Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Μάκρης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ομάδα στο ΔΣ και σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί και ο φετινός αγώνας Δρόμου με τέτοια επιτυχία!!!

Ευχαριστούμε και θα σας περιμένουμε όλους στο Λιμανάκι και του χρόνου!

 Αναλυτικά, τα αποτελέσματα εδώ.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.