Αγαπητοί δρομείς

Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας και σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

Στον σημερινό αγώνα οι συμμετοχές έφτασαν 300 περίπου άτομα. Είχαν δηλώσει εγγραφή 380 άτομα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Για τους άντρες:

Πρώτος νικητής ήταν:     ο Κώστας Ρήγας

Δεύτερος  νικητής ήταν:  ο Διομήδης Μπακατσέλος

Τρίτος νικητής ήταν:        ο Νικόλας Θανάσης

Για τις γυναίκες:

Πρώτη νικήτρια ήταν:      η Rihma Annika

Δεύτερη νικήτρια ήταν:    η Κορόζη Αντωνία

Τρίτη νικήτρια ήταν:         η Μπασιούκα Δήμητρα

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε την κα. Μπασιούκα να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή κ. Κιουλαφή για να της παραδώσει το μετάλλιο και το κύπελλό της και να ζητήσουμε συγγνώμη από την κα. Δαλέκα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει δεν είχαμε την δυνατότητα να διαθέσουμε ηλεκτρονική χρονομέτρηση φέτος και σας είχαμε ενημερώσει να βασιστείτε σε δικά σας χρονόμετρα.

Έστω και  τελευταία στιγμή όμως θελήσαμε να προσπαθήσουμε να  καλύψουμε την χρονομέτρηση με χρονόμετρο. Θα γνωρίζετε ασφαλώς όμως πως η μέθοδος αυτή συχνά έχει κάποιες αποκλίσεις και σε αυτό θα θέλαμε την κατανόησή σας.

Σας γνωρίζουμε ότι υπήρξαν προβλήματα στην κατάταξη των δρομέων και στην αντιστοιχία με συγκεκριμένη επίδοση. Το χρονόμετρο έχει χτυπήσει τους χρόνους όλων των δρομέων που τερμάτισαν. Δυστυχώς όμως μερικοί αριθμοί αθλητών δεν καταγράφηκαν και υπάρχουν κενά που δεν διασφαλίζουν την αντιστοιχία των χρόνων με τους αριθμούς. Βέβαια ένας σημαντικός λόγος ήταν και το γεγονός πως τα αυτοκόλλητα νούμερα δεν κολλούσαν σωστά οπότε είναι απαραίτητες οι παραμάνες μελλοντικά.

Για το λόγο αυτό επιλέξαμε να παραθέσουμε με ασφάλεια τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες δρομείς και ζητάμε την κατανόησή σας.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι με τις οικογένειες σας και περιμένουμε να ξαναβρεθούμε του χρόνου και να ζήσουμε την χαρά του τρεξίματος.

Σας ευχαριστούμε

Στάθης Κιουλαφής

6944 56 73 70

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.