Το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 (18:00) θα διεξαχθεί στο Ανθόφυτο Αιτωλοακαρνανίας ο 1ος αγώνας δρόμου Ανθόφυτο Run, με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., περιπατητική διαδρομή 2,5 χλμ. και αγώνες 1000μ. (μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού), 500μ. (μαθητές Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού) και 100μ. (παιδιά νηπιαγωγείου).

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και παιδικές διαδρομές στο Ανθόφυτο Αιτωλοακαρνανίας

Τον αγώνα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθοφύτου «Η ΓΡΑΝΙΤΣΑ», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ο Δήμος Ναυπάκτου, υπό την Αιγίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ (Ο.Σ.Υ.Ν.), προς τιμή της Μάχης της Γρανίτσας. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για του σκοπούς του Συλλόγου «Αλκυώνη». Ολες οι διαδρομές θα έχουν αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ανθοφύτου στο Ηρώο.

  • To Ανθόφυτο είναι κτισμένο στην ανατολική πλαγιά του βουνού Βελσινιάς σε κατωφερικό και πετρώδες έδαφος σε υψόμετρο 600 μ. Μέχρι το 1930 λεγόταν Γρανίτσα, ίσως από ένα είδος βελανιδιάς που ενδημεί στην περιοχή ή από το παρωνύμιο Γρανίτσας. Ανθόφυτο ονομάστηκε για να δείξει το κατάφυτο της περιοχής.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι εγγραφές θα κλείσουν 3 ημέρες πριν από τον αγώνα στις 12:00 τη νύχτα. Οι εγγραφές για τους παιδικούς αγώνες θα πραγματοποιηθούν μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Η Γραμματεία θα ανοίξει την ημέρα του αγώνα από τις 16:00 για την παραλαβή του πακέτου εγγραφής των δρομέων.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΘΟΦΥΤΟ RUN
Αικατερίνη Φουντζουλα ALPHA τράπεζα: GR8501403650365002101064007

Επαθλα: Οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες στα 10 χλμ. και τα 5 χλμ. θα πάρουν Κύπελλο και μετάλλιο. Σε όλους τους συμμετέχοντες και στα παιδιά θα δοθεί μετάλλιο. Θα δοθεί Κύπελλο στην πολυπληθέστερη ομάδα των αγώνων (μετράνε όσοι τερμάτισαν τον αγώνα).

Οροι συμμετοχής: Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στην διαδρομή των 10.000μ, θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω. Στον αγώνα των 5.000μ εκτός από Άνδρες / Γυναίκες Δρομείς και Περιπατητές μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά Γυμνασίου / Λυκείου, που θα συμμετάσχουν και θα αγωνιστούν με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους. Ολοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Κόστος συμμετοχής
10 χλμ.: 10€
5 χλμ.: 10€
Παιδικοί αγώνες: Δωρεάν

Ο αγώνας εποπτεύεται από την Ελληνική Αστυνομία. Θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα εθελοντών. Σταθμοί τροφοδοσίας νερού θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής ανά 2.500 μέτρα. Τον αγώνα θα παρουσιάσει η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος και πρέσβειρα του αγώνα Μαρία Πολύζου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αικατερίνη Φούντζουλα, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου, 6977359887, facebook

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.