Ο δρομέας του συλλόγου μας και καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητή Σωτήρης Κωσταρέλλος συμμετείχε ως συνοδός του τυφλού μαραθονοδρόμου Στέργιου Σιούτη στον Μαραθώνιο του Τορόντο στον Καναδά.
 
 
Λίγα λόγια από το Στέργιο Σιούτη:
“Όταν τα όνειρα γίνονται στόχοι, με δουλειά, ομαδικό πνεύμα και πρόγραμμα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Με την ευγενική χορηγία της Accenture Greece, τερμάτισα έναν ακόμα Μαραθώνιο, τον 48ο σε πέντε ηπείρους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον συνοδό, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή Σωτήρη Κωσταρέλλο με τον οποίο έτρεξα τα 42.195 μέτρα σε 4 ώρες, 29 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα (4:29:10) καθώς και τον συνοδό Βασίλη Πιπέρη ο οποίος με συνόδευσε στο ταξίδι στις καθημερινές μου μετακινήσεις και τράβηξε ωραίες φωτογραφίες και βίντεο, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα εθελοντών προς μίμηση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, από την Accenture Greece τον Ματθαίο Σαράντο και Γιώργο Παλιούδη για την υποστήριξη και συνεργασία, την Ευφροσύνη Παρασκευάδη για την εθελοντική της συμβολή και βοήθεια στην επικοινωνία και στην επιμέλεια κειμένων και την οικογένειά μου.”
 
 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.