Την Τετάρτη 28/07/2021, στις 8:30μ.μ., στο ξενοδοχείο «Lepanto Beach Hotel» στο Γρίμποβο, συνεδρίασε νόμιμα και σε απαρτία, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Λεπάντο, Σύλλογος Δρομέων Ναυπάκτου», ύστερα από πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος Συμβούλου κ. Γεωργικόπουλου Παναγιώτη, σύμφωνα με το Άρθρο 23 του Καταστατικού του Συλλόγου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε στις εκλογές της 25ης Ιουλίου 2021, σύμφωνα με το Πρακτικό με αρ. 2/25-07-2021 της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία σύμφωνα με το Πρακτικό με αρ. 1/25-07-2021 της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, ορίστηκε  υπεύθυνη για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και εξέλεξε ομόφωνα με ανάταση του χεριού, σύμφωνα με το Άρθρο 20 του Καταστατικού του Συλλόγου, τα παρακάτω τακτικά μέλη του στις εξής θέσεις:

Α/ΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΘΕΣΗ
1Γεωργικόπουλος ΠαναγιώτηςΠρόεδρος
2Πασχάλης ΓεώργιοςΑντιπρόεδρος
3Τσώτας Βασίλειος-ΑθανάσιοςΓενικός Γραμματέας
4Διονυσοπούλου ΒασιλικήΤαμίας
5Ορφανουδάκης ΧαράλαμποςΕιδικός Γραμματέας
6Γκουμόπουλος ΑθανάσιοςΥπεύθυνος Δημ. Σχέσεων
7Δημητρόπουλος ΜιχαήλΈφορος Εκδηλώσεων

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.