Αγαπητοι δρομεις, διοργανωτες, αθλητες, και μελη του Club Lepanto,

Σας ευχομαι χρονια πολλα, καλη χρονια γεματη υγεια και θετικες εμπειριες.

Το 2019 δηλωσα συμμετοχη σε 52 αγωνες διαφορων αποστασεων.  Τον Απριλιο ταξιδεψα στο κοσμοπολιτικο Λονδινο και ετρεξα τον διεθνη μαραθωνιο μαζι με 45,000 αλλους αθλητες.  Ειχαμε τελειο καιρο, με ανετη θερμοκρασια και απαλη ψυχαλα καθως και λιγα συννεφακια για παρεα. 

Αυτη τη χρονια ξεπερασα καθε αλλη σε ημιμαραθωνιους.  Ετρεξα συνολικα 21 ημιμαραθωνιους.  Στην περιοχη που ονομαζεται Νεα Αγγλια και αποτελειται απο 6 νομους, ετρεξα εναν ημιμαραθωνιο σε καθε νομο. Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια γιατι ο καθε νομος προσφερε την δικη του ταυτοτητα ξεχωριστης ομορφιας.

Ελαβα μερος και σε δυο αλλα challenges. Το πρωτο challenge της χρονιας που το συνηθιζω καθε Ιανουαριο, ηταν η συνεχη ημερησια συμμετοχη στο τρεξιμο/περπατημα για 31 ημερες εξω στη φυση αδιαφορωντας για τα κρυα και τα χιονια.  Συνολικα καταφερα να διανησω περιπου 321 μιλια (516 χιλιομετρα) δηλαδη μεσον ορον 10 μιλια την ημερα.  Το δευτερο challenge το αρχισα στα μεση του Φεβρουαριου και ηταν λιγακι πρωτοτυπο.  Εβαλα στοχο να τρεξω/περπατησω τον καθε δρομο στην πολη που μενω στο Westerly Rhode Island.  Η πολη εχει 753 δρομους.  Συστηματικα και με χαρτη και GPS εφερα ολη την πολη βολτα και στα τελη Σεπτεμβριου τερματησα.  Μου αρεσε πολυ αυτο το ταξιδι, γιατι ειχα την ευκαιρια να γνωρισω την πολη μου απο κοντα.

Το μηνυμα μου σε εσας καθε χρονια μενει το ιδιο και αυτο προτιμω γιατι πιστευω και φυσικα λατρευω το τρεξιμο και θελω να μοιραζομαι το παθος μου αυτο.  Οφειλετε στον εαυτον σας τουλαχιστον να κανετε το πρωτο βημα, που ειναι και το ποιο σπουδαιο. Καθως λετε και εσεις «Προσεχουμε για να εχουμε», οποτε η προτεραιοτητα στην ζωη μας ειναι να προσεχουμε τον εαυτον μας, να περπαταμε, να τρεχουμε (εαν μπορουμε) και γενικα να σηκωνομαστε απο τον καναπε και να κινουμαστε. Το περπατημα και το τρεξιμο, σας υποσχομαι ποτε δεν θα σας απαγοητευσει. Ετσι λοιπον, εμπρος, ανοιξετε την πορτα σας και θαυμασετε την πολη που μενετε, την γυρω φυση και νοιωσετε την ευτυχια και την προσωπικη ικανοποιηση που δωρεαν προσφερει σε ολους μας το τρεξιμο/περπατημα.   Ευχαριστω και παλι, καλη χρονια και καλο δρομο.

Γεωργια Δρακοπουλου Παναγοπουλου

Φιλη του συλλογου από Η.Π.Α.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.