Kυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία από τις αρχές Οκτωβρίου το βιβλίο “Μαραθώνιος και Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή στην κλασσική διαδρομή”. Πρόκειται για την πληρέστερη ερευνητική και συγγραφική εργασία περί του μαραθωνίου στην Ελλάδα κα ειδικά στην κλασσική διαδρομή! Παρουσιάστηκε σε δύο εκδηλώσεις και εκτέθηκε στην έκθεση μαραθωνίου στο Ζάππειο. Διανέμεται με ίδια μέσα, δηλαδή κυρίως χέρι-χέρι … Γι’αυτό συντηρείτε η ανά αντίτυπο τιμή χαμηλά. Προκειμένου να μη χάσουν όσα μέλη του συλλογου επιθυμούν αυτό το βιβλίο, προσφέρονται στο σύλλογό σας τα 10 αντίτυπα στα 80 ευρώ και τα 20 στα 150 ευρώ! Η αποστολή θα γίνει με τη μέθοδο της αντικαταβολής.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ηρακλής Αθανασόπουλος

τηλ 6939381010-2294097864.

Στη συνλέχεια παρατίθεται δελτίο τύπου σχετικά με το βιβλίο από τις εφημερίδες της Αχαίας
Στα καλύτερα βιβλία του 2010 το “Μαραθώνιος & Μαραθώνας”
Σπουδαία διάκριση κατέκτησε το βιβλίο “Μαραθώνιος και Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή στην κλασσική διαδρομή” του δημοσιογράφου Ηρακλή Αθανασόπουλου που κατάγεται από το Αίγιο. Επελέγη από το Skai FM ως ένα από τα βιβλία της χρονιάς του 2010! Παρουσιάστηκε ως τέτοιο στην ειδική εκπομπή “Οι συγγραφείς αποκαλύπτονται …” το πρωί της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2011 με τον Αρη Πορτοσάλτε στο μικρόφωνο και το Θανάση Καραγιάννη στην υποστήριξη. Ηταν μία δίωρη εκπομπή. Η παρουσίαση των βιβλίων της χρονιάς που πέρασε συνδυάστηκε με σύντομες συνεντεύξεις των συγγραφέων τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Skai ξεχώρισε ως βιβλία της χρονιάς “Στη Β’ παρουσία ας μας βάλουν απουσία ” του Χρήστου Χωμενίδη, “Διαλογισμοί για τη γλώσσα” του Γιώργου Μπαμπινιώτη, “Επί σκηνής χωρίς πρόβα” του Δημήτρη Μπουραντά, “Πατρίδα των καιρών” ποιητική συλλογή του Γιώργου Δουατζή, “Μικρό ερμηνευτικό λεξικό της ξύλινης γλώσσας” του Αριστείδη Ρωμανού, κ.α. Το βιβλίο “Μαραθώνιος & Μαραθώνας” εκδόθηκε με αφορμή τον επετειακό μαραθώνιο του 2010. Απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους και τους δρομείς! Εκτέθηκε στην έκθεση του κλασσικού μαραθωνίου και κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για το πληρέστερο βιβλίο των μαραθωνίων στην κλασσική διαδρομή! Στις 312 σελίδες του παρουσιάζονται:  όλοι οι αγώνες από το 1896, στο σύνολό τους πάνω από 130, με περιγραφή και ακριβή αποτελέσματα…  Η διαδρομή λεπτομερώς χιλιόμετρο το χιλιόμετρο με χάρτες, φωτογραφίες, υψομετρικά γραφήματα… Πορτραίτα μαραθωνοδρόμων…  Διάφορες ιστορίες ηρωϊκές, περίεργες ή δραματικές που συνδέθηκαν με τους αγώνες … Η γέννηση του μαραθωνίου … Ο ακριβέστερος ως τώρα πίνακας με όλους τους πανελληνιονίκες … Αναδεικνύεται η Πάτρα ως “η πόλη των μαραθωνοδρόμων” κλπ.
Αυτό το βιβλίο θα έχουν την ευκαρία οι φίλαθλοι και οι δρομείς της Αχαίας να γνωρίσουν και να προμηθευτούν στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ κατά την προγραμματσμένη παρουσίαση του στις 24 Ιανουαρίου στην Πάτρα (αίθουσα διαλέξεων του μεγάρου Λόγου και Τέχνης).

Οσοι φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο μέσω του Συλλόγου μας μπορούν να εποικοινωνήσουν μαζί μας στο lepantorunners@gmail.com ή τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του συλλόγου Δ. Καραχάλια στο 6979983098

Δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου κάνοντας κλικ εδώ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.