Σε Χριστουγεννιάτικο αθλητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν τα τουρνουά Στίβου και Ποδοσφαίρου ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών, στα γήπεδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο  17 Δεκεμβρίου 2016, από ώρα 10:00 το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο γέμισε κυριολεκτικά από παιδιά μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και της ευρύτερης περιοχής, αφού συμμετείχαν στην Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Στίβου, πάνω από 150 παιδιά, ηλικίας 6-13 ετών. Εκτός της ομάδας ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών, προσκεκλημένη ήταν η ομάδα Στίβου “LepantoRunners” από την Ναύπακτο, με προπονήτρια την Γ. Τρουμπούκη. Οι συνοδοί γονείς των παιδιών, δημιούργησαν μια εξαίσια φίλαθλη ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν τη συμμετοχή και τις προσπάθειες των παιδιών. Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα: δρόμος ταχύτητας 50μ., άλμα εις μήκος και σκυταλοδρομία 8Χ50μ. Σε όλα τα παιδιά δόθησαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και το αθλητικό ραντεβού, σύμφωνα με την προπονήτρια ακαδημιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Κ. Πολίτη, ανανεώθηκε για την Άνοιξη του 2017, με τη συμμετοχή και άλλων ομάδων από την ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγωνισμάτων του Στίβου, η επίσης Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση Ποδοσφαίρου Ακαδημιών βρισκόταν σε εξέλιξη, όπου κι εδώ συμμετείχαν περίπου 100 παιδιά, μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας και της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύοντας το άθλημα και το πλήθος των παιδιών που ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο.

Στο τουρνουά είχαν δηλώσει συμμετοχή και συμμετείχαν οι ομάδες του “Αετού” Ρίου, του “Δαβουρλή”, της “Νίκης” Προαστίου και του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Ολοκληρώνοντας τις αθλητικές Χριστουγεννιάτικες δράσεις του διήμερου, η ομάδα Πετοσφαίρισης ακαδημιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου με προπονήτρια την Α. Δημητροπούλου, συμμετείχε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο εσωτερικό τουρνουά της Παναχαϊκής Γ.Ε.,  όπου τα παιδιά σε ομάδες, έδειξαν τον καλύτερο αθλητικό τους εαυτό και χαρακτήρα! Στις 26 και 27 Δεκεμβρίου η ομάδα του Πανεπιστημίου θα συμμετέχει επίσης στο τουρνουά που διοργανώνει η Ε.Α.Πατρών στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου με τη συμμετοχή των ομάδων Ολυμπιάδα, Απόλλων και Πανεπιστήμιο Πατρών.

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, από ώρα 4:00 μ.μ., το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ακαδημιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου ολοκληρώνεται με την γιορτή κολύμβησης, στο Κολυμβητήριο του Πανεπιστημίου Πατρών και με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών σε διάφορες δράσεις.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.