Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε φέτος -μετά από αρκετά χρόνια – από τον Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Πατρών, ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου αποστάσεως 10,500μ. καθώς και εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος απόστασης 5000μ.

Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια του σκοπού  της λαϊκής άθλησης του περιβάλλοντος και της κοινωνικής προσφοράς. Στόχοι των εκδηλώσεων είναι, η αναβάθμιση της ποιότητος της ζωής μέσο του αθλητισμού, η ανάπτυξη του εσωτερικού αθλητισμού και η προβολή του φυσικού κάλους της περιοχής , η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.  Ο αγώνας είχε επίσης  φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρουχισμός για την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και για άπορες οικογένειες του Αγίου Βασιλείου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Άγιος Βασίλειος-Ακταίο –Ρίον-Άγιος Βασίλειος.

To σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι: Fili Ara, Γιώργος Πασχάλης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Στράτος Δήμου, Χαρίλαος Βασιλακόπουλος.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.