Προθεσμία λήξης εγγραφών και πληρωμών ορίζεται η Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Ομαδικές, για οκτώ (8) τουλάχιστον άτομα, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι πέντε ευρώ (5€) ανά άτομο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Στις ομαδικές εγγραφές θα παρέχεται η διευκόλυνση παράδοσης του πακέτου των αριθμών (bib numbers) στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ των αγώνων.
Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Σε περίπτωση απουσίας του θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.
Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.
Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, είναι απαραίτητη η ανάγνωση και αποδοχή των κανονισμών των αγώνων, όπως αυτοί αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην Ομαδική Αίτηση Εγγραφής-Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα. Παρακαλούμε κατεβάστε στον υπολογιστή σας την Oμαδική Aίτηση Εγγραφής, συμπληρώστε όλα τα πεδία και στη συνέχεια είτε την αποστέλετε συμπληρωμένη στο registrations@achaiahalfmarathon.gr, έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, είτε πιο απλά την επισυνάπτετε στο κάτω μέρος του κειμένου, κάνοντας upload το συμπληρωμένο αρχείο excel και στη συνέχεια πατώντας submit.
Η καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – EUROBANK:

Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0671-40-0101801022

Kωδικός ΙΒΑΝ:   GR9002606710000400101801022 (Μιχάλης Μαυρίκος, Αιμίλιος Τούλας)

Είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του συλλόγου στο καταθετήριο!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!  Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. Προσοχή στις χρεώσεις εμβασμάτων μέσω e-banking από άλλες τράπεζες. Θα θεωρηθούν άκυρες οι συμμετοχές! Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: registrations@achaiahalfmarathon.gr ως είναι ή απλά ο αριθμός και η τράπεζα κατάθεσης.
Σημείωση: Για να θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές, η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται το συντομότερο δυνατό μετά την υποβολή της δήλωσης (το πολύ εντός τριών ημερών) και με την αναγραφή του αντίστοιχου συλλόγου.

Κατεβάστε εδώ την Φόρμα Ομαδικής Εγγραφής

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: xls xlsx.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.