DCIM123GOPRO

Ο κεραυνός του Lighting Up Athens φώτισε την Αθήνα!

Χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα ανθρώπων κάθε ηλικίας, φώτισαν το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, τους δρόμους της Αθήνας με την ενέργειά τους και την λάμψη των φακών κεφαλής.
Το πρώτο Lighting Up Athens πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και μία θέση στην καρδιά όσων συμμετείχαν, αλλά και όσων το παρακολούθησαν, κατοχυρώνοντας έτσι τον τίτλο του κορυφαίου νυχτερινού αγώνα της Αθήνας, όπου κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς θα καλωσορίζουν το καλοκαίρι με τον μοναδικό αυτό τρόπο.
Από νωρίς το απόγευμα το Παναθηναϊκό Στάδιο άρχισε να παίρνει το φωτεινό κίτρινο χρώμα από τα t-shirt των δρομέων και όσο περνούσε η ώρα, ο χώρος γέμιζε με ενέργεια και η διάθεση ανέβαινε συνεχώς!
O Athens Dee Jay 95.2 και ο Γιάννης Τουμπάνος με τη μουσική του, έδιναν ρυθμό από τις 19:00 το απόγευμα εκπέμποντας live από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η λάμψη των φακών γινόταν όλο και πιο έντονη και λίγο μετά τις 21:00 o εντυπωσιακός κεραυνός του Lighting Up Athens άρχιζε να σχηματίζεται μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.
Στις 21:10 ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Χρήστος Τεντόμας έδωσε την εκκίνηση, συμμετέχοντας και ο ίδιος και για 5 λεπτά το φωτεινό ποτάμι των δρομέων έρρεε για να κατακλύσει τους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.
Χρειάστηκαν μόλις 16:58 για να τερματίσει ο πρώτος δρομέας, ο 2ος Βαλκανιονίκης στον μαραθώνιο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ ξεχώρισαν οι συμμετοχές του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη, ως αρχηγού της Running Team του Nova Sports που ήταν και χορηγός επικοινωνίας του αγώνα, της Ολυμπιονίκη μας Κλέλιας Πανταζή και του παρολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου Νίκου Τσατσακλά.
Διοργανωτής του Lighting Up Athens είναι η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) η συμβολή του οποίου ήταν καταλυτική για την επιτυχία του αγώνα.
Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των χορηγών του αγώνα και συγκεκριμένα του Runner Store, του απόλυτου δρομικού καταστήματος όπου μπορεί κανείς να βρει όλα όσα χρειάζεται κάθε δρομέας, της αθλητικής εταιρείας Under Armour η οποία έδωσε δυναμικά το παρών με τις brand ambassadors Έλενα και Φένια Τσικιτίκου που εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις εκπληκτικές τους χορογραφίες, των χορηγών επικοινωνίας Sport24.gr, Sport24 Radio 103.3, Runner Magazine και του runnermagazine.gr, του Red Bull, που γέμισε ενέργεια τους δρομείς πριν τον αγώνα, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος που φρόντισε να ξεδιψάσει όλους τους συμμετέχοντες και της εταιρείας Dole, η οποία πρόσφερε σε όλους γευστικές και θρεπτικές μπανάνες για άμεση αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η βοήθεια της Τροχαίας Αθηνών και Καισαριανής που έλαβε όλα τα απαραίτητα κυκλοφοριακά μέτρα, της ομάδας από το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που φρόντισε για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα αλλά και των δεκάδων εθελοντών που συμμετείχαν με χαμόγελο σε διάφορα θέσεις.
Ραντεβού λοιπόν λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού του 2017, με ένα ακόμα πιο λαμπερό και φαντασμαγορικό Lighting up Athens!

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.